To je to što me zanima!

Bravo, Toma: Bašić zabio lijep gol, Kovač izgubio od Bresta...

Niko Kovač ponovno nije imao sreće. Monaco je nadigrao Brest, ali pišu se samo golovi. Pobijedio je Brest 1-0. Toma Bašić zabio je treći gol za Bordeaux protiv Dijona. Cijelu utakmicu za Lille odradio je Bradarić
Vidi originalni članak

U susretu šestog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi Niko Kovač, je poražen na gostovanju kod Bresta 1-0 upisavši drugi poraz sezone.

Pogodak odluke zabio je Romain Faivre u osmoj minuti.

Monaco je imao 72 posto posjeda lopte, 19 udarca prema vratima suparničkog gola, te osam kornera, ali nije uspio slomiti domaću obranu.

Pogledajte video: Toma Bašić tijekom karantene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bordeaux je uvjerljivo pobijedio Dijon sa 3-0 uz još jednu odličnu predstavu Tome Bašića. Bivši veznjak Hajduka zabio je treći pogodak za Bordeaux u 89. minuti, što je bio njegov drugi gol ove sezone. Lijepo je dočekao jedan odbijanac na rubu šesnaest metara i krasno pogodio.

Strijelci za domaćine bili su i Remi Oudin (11) i Samuel Kalu (29).

TOMA BAŠIĆ: Sve sam dogovorio s Napolijem, ali transfer je na kraju propao

Identičnim rezultatom je Lille na gostovanju pobijedio Strasbourg. Mehmet Çelik (21), Renato Sanches (54) i Burak Yilmaz (68) zabili su za goste u čijim je redovima Domagoj Bradarić igrao cijeli susret.

Metz je na krilima trostrukog strijelca Ibrahima Nianea (44-11m, 59, 64) pobijedio Lorient sa 3-1

Večeras su na rasporedu još dva susreta. Sastaju se Rennes i Reims, te Lyon - Marseille.

Na ljestvici vodi Lille sa 14 bodova ispred Rennesa i Lensa koji imaju po 13, dok je PSG četvrti sa 12 bodova. (mg)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • San Lorenzo 04.10.2020.

    Niko Kovač apsolutna nula od trenera, antitalent. Dobio u ruke najjači klub na svijetu i sramotio se s njim po Bundesligi, očajna Borussia im poklonila naslov kiksevima protiv Fortune i ostalih smiješnih momčadi. Čim je došao Flick prošetali su se i kroz ligu i ligu prvaka, sve redom pobijedili, a Kovač ispao od Liverpoola bez ispaljenog metka. Sad i u Ligue 1 gubi od autsajdera i smiješnih ekipica, ne gine otkaz do 10. kola. Najveća trenerska prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare