To je to što me zanima!

Brbić: Ovo je lakrdija. Sudac je javio glavnom igranje rukom!

Ako je Sušić zaslužio crveni karton nek ga dobije, ali su mogli biti isključeni i Andrijašević i Leko. Navodno je pomoćni sudac dojavio glavnom da je bilo igranja rukom, bijesan je bio Brbić.
Vidi originalni članak

Marin Brbić, predjsjednik Hajduka, nakon utakmice se spustio do svlačionice "bijelih", a nakon što je izašao prvo je rekao:
- Neka vam sudac Pejin da izjavu. On i sudac Mlakar koji je sudio utkamicu Zagreb-Dinamo. A pozdravite i gospodina Kukića (predsjednik sudačke komisije).

Brbić je bio ljutit nakon Hajdukova poraza u Kranjčevićevoj jer smatra da je njegova momčad jako oštećena.

- Ovo je lakrdija. Pa za koga se igra HNL? Ako je Sušić zaslužio crveni karton nek ga dobije, ali su mogli biti isključeni i Andrijašević i Leko kod Lokomotive. Navodno je pomoćni sudac dojavio glavnom da je bilo igranja rukom Barišića - bijesan je bio Brbić. 

Hrvoje Milić nije htio previše o suđenju.

- S tim neka se bave oni koji se trebaju baviti. Mi iz ovoga poraza trebamo izvući pouku - kazao je lijevi bočni Splićana.

Borna Barišić tvrdi da ne zna gdje ga je lopta pogodila.

-  Ne želim pametovati. Nisam osjetio da me lopta pogodila u ruku - kratko je rekao bek Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 415

  • djmoslav 13.03.2016.

    Sto je sada g.Brbicu sada se javite kada ste pobijedili Zagreb iz poklonjenog jedanaesterca e sada vam je sudjenje dobro "sramite se"

  • Nevo_1 21.02.2016.

    A nije lakrdija kada je 10. kolovoza 2015. Lokomotiva bila oštećena primivši gol iz zaleđa, kada joj u zadnjoj minuti utakmice nije dosuđen penal nakon starta obrambenog igrača na napadača Lokomotive? Onda to nije bila lakrdija, nego dobrodošao poklon (čitati sa šeretskim 'he-he' smijehom i gledajući galebove u daljini). Isto tako nije lakrdija kada Hajduk nije odradio kaznu utakmice na praznom stadionu nakon tekme sa Dinamom (obadva kluba su dobili kaznu; Dinamo je svoju odradio, Hajduk nije). Isto nije lakrdija kada je na utakmici Rijeka - Hajduk na Kantridi zbog nereda kažnjena Rijeka sa 100.000, a Hajduk 200.000 kuna. U pravu ste, LAKRDIJA JE zato što je Hajduk kažnjen jer su njegovi navijači napravili štetu, ugrozili živote drugih navijača, ALI ONI NISU BILI DOMAĆINI, pa kako se onda može kazniti Hajduk? Ukralo, otelo, proklelo, lobij, Mamić, Osijek, Šuker, Blatter, Platini, sudac, kiša, vrijeme... I na kraju Hajduk NIKADA NIJE PLATIO tu kaznu!!! To nije lakrdija?! Dajte molim vas, smirite doživljaje! Arsenal nije kmečao kada mu sudac jučer nije dosudio očiti penal, ne provlače se kroz novine, portale, vijesti, golube pismonoše, (...), ne sramote se. Al siguran sam, i dalje ćete kmečati... Kme, kme, kme...

  • 7vuk777 21.02.2016.

    hns treba hajduku dodijeliti prvenstvo,ako nemogu na travnjaku treba im dati za zelenim stolom,da budu zadovoljni andabak,pavasović,brbić

Komentiraj...
Vidi sve komentare