To je to što me zanima!

Brbićeva podrška: Burić ostaje do Istre, a poslije? Vidjet ćemo

Nećemo donositi ishitrene odluke koje idu van okvira sustava, što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone, rekao je predsjednik Hajduka
Vidi originalni članak

Dilemu što napraviti s trenerom Hajduka Damirom Burićem predsjednik Marin Brbić riješio je tako da je odluku - odgodio.

Burić će voditi momčad Hajduka u zadnjoj utakmici protiv Istre 1961 u nedjelju na Poljudu, a nakon toga će, vjerojatno u dogovoru s novim sportskim direktorom, pronaći način kako nastaviti dalje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je u nizu od tri utakmice bez pobjede, u posljednjih šest utakmica dobio je samo Osijek kod kuće i triput izgubio, a navijači mu tjednima skandiraju da napusti klub. No uprava se s tim ne slaže.

Brbić nije izašao pred novinare, nego je preko službene klupske web stranice plasirao izjavu koju prenosimo u cijelosti:

- Svi u klubu smatramo da je nezadovoljstvo javnosti posljednjim rezultatima prve momčadi sasvim opravdano. Ali, isto tako nećemo donositi ishitrene odluke koje idu van okvira sustava, što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone - rekao je Brbić i dodao:

- Još prije sam najavio da po pitanju sportskog direktora želimo odabrati kvalitetnog kandidata koji će predstaviti sportsku politiku i viziju u skladu s klupskom. Blizu smo odabira rješenja te ćemo ubrzo po završetku polusezone obavijestiti javnost o imenovanju. 

- Novom šefu struke ćemo prepustiti procjenu trenutnog stanja i donošenje odgovarajuće odluke jer je to jedino ispravno rješenje u ovom trenutku - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dsmilja1 09.12.2019.

    S većim brojem utakmica, bit će veća otpremnina

  • Exterminator 09.12.2019.

    Brbljiću ostani nedaj see ... sahrani hajduk , zabij im zadnji čavao

  • volimpršut 09.12.2019.

    100€ ću se kladiti da će vas Istra pobijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare