To je to što me zanima!

Brutalan high-kick Brestovca! Uspavao Diniza i obranio titulu

Cijeli događaj prenosio je ugledni CBS, a FFC je postao prva organizacija u povijesti Las Vegasa koja je u jednoj večeri objedinila mečeve u nekoliko sportova - boksu, kickboxingu i MMA-u
Vidi originalni članak

Noćas je u Las Vegasu održan prvi FFC event na američkom tlu. Veliki događaj za organizaciju u vlasništvu hrvatskog fight fanatika Orsata Zovka konačno je doživio debi na trenutno najvećem tržištu borilačkih sportova. "FFC 31 Night of Champions" održao se u Rio All-Suite Hotelu i kazinu.

Domaći MMA obožavatelji upoznati su s radom FFC-a koji je godinama predstavljao lidera borilačkih evenata na ovim prostorima. Kako je rad FFC-a splasnuo, tako je i borilačka publika u Hrvatskoj ostala bez kvalitetnog sadržaja uživo.

Zovko je poslovanje odlučio preseliti u Vegas, hram borilačkih sportova već desetljećima, i premda je bilo određenih problema prilikom organizacije prve priredbe u Americi, na kraju je sve doživjelo svoju premijeru.

Najveće ime FFC 31 bio je Mladen Brestovac, inače član GLORY-ja koji je branio titulu teške kategorije. 34-godišnji Zagrepčanin brutalno je u trećoj rundi nokautirao Brazilca Jhonatu Diniza svojim trademarkom, lijevim high-kickom zbog kojeg i nosi nadimak "The Scorpion Sting".

Video je na svojem Facebook profilu objavio Ivan Dijaković, vlasnik najbolje borilačke dvorane u Njemačkoj UFD Gym.

Shkodran Veseli osvojio je FFC titulu velter kategorije protiv Francoisa Ambanga prekidom u 4. rundi. Serijom sjajnih udaraca Veseli je poslao Ambanga u nokdaun iz kojeg se više nije izvukao.

U boksačkom dijelu priredbe, Shawn Miller je nakon deset rundi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Dennisa Morrisa čime je osvojio WBU Cruiserweight Championship.

Ben Egli opravdao je reputaciju sjajnog grapplera i majstora gušenja pa je ugušio Roberta Nevesa. Egli je slavio RNC-om u prvoj rundi.

Cijeli događaj prenosio je ugledni CBS, a FFC je postao prva organizacija u povijesti Las Vegasa koja je u jednoj večeri objedinila mečeve u nekoliko sportova - boksu, kickboxingu i MMA-u.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cimioko 13.10.2018.

    I meni bi zabio ovo..bi bi..ukratko smjeh natjecanje i borci !

  • AnonymAnus 13.10.2018.

    Reset to factory settings

  • doog_kool 13.10.2018.

    Zna li netko razloge tako kasnog objavljivanja fight carda za evente od strane FFC-a? Prakticki do 3-4 dana prije eventa se nezna tocan popis borbi i boraca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare