Obavijesti

Sport

Komentari 18

Brutalan high-kick Brestovca! Uspavao Diniza i obranio titulu

Brutalan high-kick Brestovca! Uspavao Diniza i obranio titulu
1

Cijeli događaj prenosio je ugledni CBS, a FFC je postao prva organizacija u povijesti Las Vegasa koja je u jednoj večeri objedinila mečeve u nekoliko sportova - boksu, kickboxingu i MMA-u

VIDEO

Noćas je u Las Vegasu održan prvi FFC event na američkom tlu. Veliki događaj za organizaciju u vlasništvu hrvatskog fight fanatika Orsata Zovka konačno je doživio debi na trenutno najvećem tržištu borilačkih sportova. "FFC 31 Night of Champions" održao se u Rio All-Suite Hotelu i kazinu.

Domaći MMA obožavatelji upoznati su s radom FFC-a koji je godinama predstavljao lidera borilačkih evenata na ovim prostorima. Kako je rad FFC-a splasnuo, tako je i borilačka publika u Hrvatskoj ostala bez kvalitetnog sadržaja uživo.

Zovko je poslovanje odlučio preseliti u Vegas, hram borilačkih sportova već desetljećima, i premda je bilo određenih problema prilikom organizacije prve priredbe u Americi, na kraju je sve doživjelo svoju premijeru.

Najveće ime FFC 31 bio je Mladen Brestovac, inače član GLORY-ja koji je branio titulu teške kategorije. 34-godišnji Zagrepčanin brutalno je u trećoj rundi nokautirao Brazilca Jhonatu Diniza svojim trademarkom, lijevim high-kickom zbog kojeg i nosi nadimak "The Scorpion Sting".

Video je na svojem Facebook profilu objavio Ivan Dijaković, vlasnik najbolje borilačke dvorane u Njemačkoj UFD Gym.

😮😮 KO 👈🏼👈🏼 Mladen Brestovac FFC

Posted by Ivan Dijakovic on Friday, 12 October 2018

Shkodran Veseli osvojio je FFC titulu velter kategorije protiv Francoisa Ambanga prekidom u 4. rundi. Serijom sjajnih udaraca Veseli je poslao Ambanga u nokdaun iz kojeg se više nije izvukao.

U boksačkom dijelu priredbe, Shawn Miller je nakon deset rundi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Dennisa Morrisa čime je osvojio WBU Cruiserweight Championship.

Ben Egli opravdao je reputaciju sjajnog grapplera i majstora gušenja pa je ugušio Roberta Nevesa. Egli je slavio RNC-om u prvoj rundi.

Cijeli događaj prenosio je ugledni CBS, a FFC je postao prva organizacija u povijesti Las Vegasa koja je u jednoj večeri objedinila mečeve u nekoliko sportova - boksu, kickboxingu i MMA-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome