To je to što me zanima!

Brighton 40 godina čekao da bi šokirao Spurse kad je najbitnije

Prije tjedan dana učinio je Tottenhamu uslugu svladavši Arsenal, njegova velikog rivala i izravnog konkurenta za Ligu prvaka sljedeće sezone. A sada je Brighton poravnao račune i srušio Spurse
Vidi originalni članak

Nogometaši Brighton and Hove Albiona priredili su veliko iznenađenje svladavši kao gosti Tottenham Hotspur 1-0 (0-0) u prvoj utakmici 33. kola Premier lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Dinamo slavio protiv Tottenhama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogodak vrijedan tri boda za goste postigao je Trossard u 90. minuti čime je postigao nesvakidašnji uspjeh. Naime, ovo je bila prva gostujuća pobjeda Brightona protiv Tottenhama još od 1981. godine.

Brighton je prije tjedan dana učinio uslugu Tottenhamu svladavši njegovog velikog rivala i izravnog konkurenta za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone Arsenal također u Londonu, ali sada je učinio uslugu i Arsenalu.

S ove dvije neočekivane pobjede u gostima u posljednja dva kola Brighton je ponovio uspjeh Hull Cityja iz 2008. godine, koji je također u dva vezana nastupa srušio Arsenal i Tottenham, te skočio u gornji dio ljestvice. Sada je 10. sa 40 bodova, dok je Tottenham ostao četvrti sa 57 bodova, tri više od petog Arsenala, ali sada i dvije utakmice više od "topnika".

Na vrhu je Manchester City sa 74 boda, jednim više od drugog Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • theWeirdOne1 16.04.2022.

    Od Tottenhama nikad kluba, teški očaj su

Komentiraj...
Vidi sve komentare