To je to što me zanima!

Briljirao Villa: Petica Barcelone bez Messija, Xavija i Inieste

Momčad Barcelone svladala je na Camp Nou drugoligaša Cordobu s 5-0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja, te se s ukupnih 7-0 plasirala u četvrtfinale…
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi, koji je u prvoj utakmici zabio oba gola u pobjedi 2-0, uzvratni je dvoboj pratio s klupe za pričuvne igrače. Za njegovim ulaskom u igru nije bilo potrebe, jer su njegov osnovni posao, zabijanje golova, uspješno odrađivali suigrači. Konkretnije, dvostruki strijelci David Villa i Alexis Sanchez, odnosno Thiago Alcantara, koji je zabio prvi gol na utakmici u 17. minuti. Villa je poentirao u 21. i 26. minuti, a Sanchez u 55. i 85. minuti.

Betis je u Sevilli pobijedio drugoligaša Las Palmasa 1-0 pogotkom Rubena Castra u 85. minuti, što mu je bilo dovoljno za prolaz, nakon što je prvi ogled završio 1-1.

U četvrtfinalu će Barcelona zaigrati protiv Malage, a Betis protiv madridskog Atletica. Od ranije su poznata dva četvrtfinala para u kojima igraju Zaragoza i Sevilla, te Real Madrid i Valencia.

Četvrtfinalni ogledi na rasporedu su 16. i 23. siječnja.

OVDJE pogledajte sve golove s utakmice.

Kup kralja, osmina finala (uzvrati):

Getafe - Atletico Madrid 0-0, prva utakmica 0-3

Betis - Las Palmas 1-0 (Castro 85), prva utakmica 1-1

Idi na 24sata

Komentari 60

  • user_193663 11.01.2013.

    Mogu i bez LEGENDI :))

  • Nisam Taj 11.01.2013.

    Sinoc mi je po tko zna koji put opet dokazano da Sanchez pored Ville nema sta trazit na terenu,jedina njegova prednost je sto igra za Messija. Sinoc su lijepo odigrali neki igraci poput Thiaga,Cesca i Songa koji me cak i najvise razveselio jer je njemu definitivno najteze uklopit se u ovaj sistem kao insideru. Nije lako uskocit u cipele Busqetsa iz Arsenala i Songu je bilo tesko pohvatati sve konce veznog reda koji je ucio zanat kroz cijelu La Masiju,ali ovo sinoc je pokazalo da ide prema boljem. Cordoba i nije mjerilo da sad nesto uzdizem sinocnju pobjedu,ali leprsavost u igri Barcelone je ono sto veseli bez obzira protiv koga i gdje igrala. Uvijek citamo kad odu Xavi i Iniesta Barca ce se raspast,ali nekoliko puta sam pisao o Thiagu za kojeg kazu da je veci talent u 21.g nego je to bio Iniesta. Mi koji pratimo Barcelonu duze od 10g,pa i 25g :)),sjecamo se Inieste tada i nije bio ni blizu Thiagove igre koji uporno istice kao i Barcin strucni stab da mu je brat Rafinha jos i bolji sto takodjer znamo mi koji pratimo i Barcu B. Villa je sinoc pokazao da nezasluzeno cuci na klupi,a igra Cesca ove sezone je prelijepa stvar koja se dogodila Barceloni. Cesc je najvece pojacanje Barce ove sezone i odlucujuci faktor u mnogim utakmicama u 1. djelu. Montoya se razvija u strasnog beka i Barca definitivno ne mora brinuti o Alvesovim godinama,a tu je jos Muniesa koji je cak i bolji od Montoye. Barcelonu ceka lijepa buducnost jer je prosjek godina oko 25,a ono sto dolazi iz La Masije ce okrenit svijet naopako plus Neymar kojem je tek 21.:)))

  • dinamo zg u lp 11.01.2013.

    bravo Villa dokazao si da nisi za otpis

Komentiraj...
Vidi sve komentare