To je to što me zanima!

Brkljača odlazi sljedeći: Hajduk šefu skauta ne da novi ugovor

Prvi je iz kluba otišao Krešimir Gojun, za njim je pobjegao i Igor Tolić, Siniša Oreščanin je dobio otkaz, a sada će otići i Mario Brkljača koji je do sada uživao potporu onih koji nisu podržali Gojuna u startu
Vidi originalni članak

Nastavljaju se rošade u Hajduku. Dva su dana prošla od utakmice i poraza koji će ostati zabilježen u povijesti kluba kao jedan od najneočekivanijih i najvećih. U 18 sati će na Poljudu biti predstavljen novi trener, nasljednik Siniše Oreščanina koji je dobio otkaz u petak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostavke su u petak ponudili i predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić te sportski direktor Saša Bjelanović, ali su one odbijene. Sljedeći nakon Oreščanina tako bi trebao otići glavni skaut momčadi, Mario Brkljača. On je na svoju poziciju imenovan u studenom, ali ugovor koji mu uskoro ističe neće biti produžen.

POSLJEDICE DEBAKLA Zbrajanje štete: Hajduk ostaje bez barem deset milijuna kuna

Nastavlja se tako osipanje u Hajduku. Sve je krenulo od Krešimira Gojuna koji je prijavio navodne spletke i namještanja Bjelanovića i Brkljače, da bi na kraju sam dobio otkaz. Oreščanin je odmah stao javno na njegovu stranu i tako potvrdio da klubom kolaju dvije različite struje. Prije nekoliko dana odštetu od pet plaća Hajduku je sam isplatio trener juniora Igor Tolić, isposlovao raskid ugovora i ekspresno prebjegao u Osijek.

ODLAZI NAKON OSAM MJESECI Hajduk je bio prevelik zalogaj za neiskusnog Oreščanina...

A Brkljača, koji je uživao zaštitu onih koji su okrenuli leđa Gojunu - Nadzornog odbora, Uprave i sportskog direktora Bjelanovića, otići će jako brzo za Oreščaninom, čovjekom koji je čitavo vrijeme bio član 'suprotnog tima' na Poljudu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • egzekutor još jači 20.07.2019.

    Raspada se porcija....polako pripremati sadnju kukumara, pomidora i mlade kapulice na poljudu....

  • 20.07.2019.

    Mario Brkljaca..taj nit igrat nije znao..

  • mihic82 20.07.2019.

    Najgore je sto.nrmate trenera iz svog bazena a da nije potrošen i stavljen u nekakav klan. Nijedan bivsinigrac rodjen 70ih nije blizu kluba. Jel smrde? Stsre trenere ne postujete i mislite da su zastarjeli, ovr koji su sada bili tu smatrate krivcen jer je ispao iz Europe koju je on kao trener izborio prije 3-4 mjeseca?Da 10 Hajdukovaca na papir napise sto bi od Hakduka.bilo bi 10 različitih rješenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare