To je to što me zanima!

Brleković: Neka Šuker pokaže koliko je potrošio na kartici...

Bilo bi pošteno da Davor Šuker hrvatskoj javnosti pokaže koliko je novca potrošio na službenim karticama s obzirom da je HNS javna organizacija, kaže Brleković...
Vidi originalni članak

Ivan Brleković gostovao je na HRT-u u emisiji Hrvatska uživo. Bivši dopredsjednik HNS-a komentirao je konferenciju za medije Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su bili predsjednici i tajnici županijskih saveza.

- Nije me iznenadio taj sastanak kao ni njihovi sterilni zaključci. Uložili su veliki trud kako bi stvorili dojam jedinstva i čvrstoće HNS-a. Neke od predstavnika županijskih saveza poznaje, neki su čvrsto uz HNS, a drugi su tamo kako ne bi imali problema - rekao je Brleković na HRT-u i dodao: 

- Damir Vrbanović rekao je kako su županijski savezi sastavnice HNS-a. To nije točno. Sastavnice su klubovi, a oni su posredno preko županijskih saveza udruženi u nacionalni savez. Politika ima presudnu ulogu u izborima za općine saveze. Bez načelnika, gradonačelnika i župana taj izbor ne ide - kazao je Brleković.

Davor Šuker javio se s Tajlanda i poručio kako će tužiti Brlekovića zbog izjava o potrošenih 300.000 kuna na službenoj kartici dok je bio u posjetu SAD-u. Šuker tvrdi kako nije potrošio ni lipe te da radi besplatno i za dobrobit hrvatskog nogometa.

- Bilo bi pošteno da Šuker hrvatskoj javnosti pokaže koliko je novca potrošio na službenim karticama s obzirom da je HNS javna organizacija. Hrvatski nogometni savez je čvrsta i monolitna organizacija i samo jednom promišljenom akcijom državnih tijela može doći do velikih promjena - rekao je Brleković, koji smatra kako Šuker neće podnijeti ostavku iz moralnih razloga.

Šuker se vraća u subotu

Bilo je lijepo biti dio ovog spektakla. Vladala je odlična atmosfera, vidjelo se koliko navijači vole nogomet, pokušali smo im uzvratiti na najbolji način. Čeka nas još nekoliko utakmica ove serije, drago mi je što mogu pomoći humanitarnom aspektu ovog projekta, izjavio je nakon utakmice na Tajlandu Davor Šuker.

Predsjednik HNS-a igrao je humanitarnu utakmicu za zvijezde. Nakon obavljenih sastanaka u Tajlandu, Šuker se u subotu vraća u Zagreb, izvijestio je HNS. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • KnezDomagoj 06.12.2014.

    Na strani sam Šukera iz više razloga. Kao prvo, taj novac HNS nije naslijedio, nije dobio kao donaciju nego je HNS taj novac zaradio. Igrači i vodstvo HNS-a. Kao drugo, država se malo previše tu upliće, a svima nam je poznato da od osamostaljenja HNS nije dobio ni jednu LIPU od države. Kako od ove Vlade, tako ni od prijašnjih. Kao treće, šta nekog libo tuki gdje netko troši novac na koji ima pravo. Mene ne zanima gdje Brleković troši svoju plaću. To je njegova stvar i njegova stvar treba da ostane. Umjesto da se bunite protiv korupcije u svim državnim institucijama vi napali jedini savez koji je dao više za državu nego država za njega. Nabrojite mi tri igrača Hrvatske odbojkaške repke....ne znate, a znate li da oni dobiju novca više od HNS-a? A Boga mi, nisam siguran da smo poznati baš po odbojkašima u Svijetu.

  • strmi007 05.12.2014.

    ovaj priča gluposti

  • marinr 05.12.2014.

    Ovaj Brleković postaje smiješan. Šta bi on, da ga komitet dekretom postavi za predsjednika saveza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare