Obavijesti

Sport

Komentari 75

Brleković: Neka Šuker pokaže koliko je potrošio na kartici...

Brleković: Neka Šuker pokaže koliko je potrošio na kartici...
2

Bilo bi pošteno da Davor Šuker hrvatskoj javnosti pokaže koliko je novca potrošio na službenim karticama s obzirom da je HNS javna organizacija, kaže Brleković...

VIDEO

Ivan Brleković gostovao je na HRT-u u emisiji Hrvatska uživo. Bivši dopredsjednik HNS-a komentirao je konferenciju za medije Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su bili predsjednici i tajnici županijskih saveza.

- Nije me iznenadio taj sastanak kao ni njihovi sterilni zaključci. Uložili su veliki trud kako bi stvorili dojam jedinstva i čvrstoće HNS-a. Neke od predstavnika županijskih saveza poznaje, neki su čvrsto uz HNS, a drugi su tamo kako ne bi imali problema - rekao je Brleković na HRT-u i dodao: 

- Damir Vrbanović rekao je kako su županijski savezi sastavnice HNS-a. To nije točno. Sastavnice su klubovi, a oni su posredno preko županijskih saveza udruženi u nacionalni savez. Politika ima presudnu ulogu u izborima za općine saveze. Bez načelnika, gradonačelnika i župana taj izbor ne ide - kazao je Brleković.

Davor Šuker javio se s Tajlanda i poručio kako će tužiti Brlekovića zbog izjava o potrošenih 300.000 kuna na službenoj kartici dok je bio u posjetu SAD-u. Šuker tvrdi kako nije potrošio ni lipe te da radi besplatno i za dobrobit hrvatskog nogometa.

- Bilo bi pošteno da Šuker hrvatskoj javnosti pokaže koliko je novca potrošio na službenim karticama s obzirom da je HNS javna organizacija. Hrvatski nogometni savez je čvrsta i monolitna organizacija i samo jednom promišljenom akcijom državnih tijela može doći do velikih promjena - rekao je Brleković, koji smatra kako Šuker neće podnijeti ostavku iz moralnih razloga.

Šuker se vraća u subotu

Bilo je lijepo biti dio ovog spektakla. Vladala je odlična atmosfera, vidjelo se koliko navijači vole nogomet, pokušali smo im uzvratiti na najbolji način. Čeka nas još nekoliko utakmica ove serije, drago mi je što mogu pomoći humanitarnom aspektu ovog projekta, izjavio je nakon utakmice na Tajlandu Davor Šuker.

Predsjednik HNS-a igrao je humanitarnu utakmicu za zvijezde. Nakon obavljenih sastanaka u Tajlandu, Šuker se u subotu vraća u Zagreb, izvijestio je HNS. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom