To je to što me zanima!

Brončana 'kraljica šoka' Ana ostvarila je transfer karijere

Naša Rabljanka i najbolja pivotkinja Europskog prvenstva potpisala je trogodišnji ugovor s norveškim prvakom Vipers Kristiansandom, a suigračice će joj biti Nora Mork, Heidi Loke...
Vidi originalni članak

Ćamila Mičijević je u Metzu, Katarina Ježić u Siofoku, a dio same ženske klupske rukometne kreme od sljedeće sezone bit će Ana Debelić (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naša Rabljanka i najbolja pivotkinja Europskog prvenstva potpisala je trogodišnji ugovor s norveškim Vipers Kristiansandom. Norveški je prvak već nekoliko godina nedodirljiv u domaćim okvirima, pretprošle je sezone osvojio treće mjesto u Ligi prvakinja, uostalom, dovoljno je samo reći da je isti dao šest norveških reprezentativki koje su postale prvakinje Europe.

Jedna od njih jest i, primjerice, Nora Mork, čija nova ozljeda, srećom, nije bila teže prirode, pa neuništiva Heidi Loke koja će biti konkurencija našoj brončanoj "kraljici šoka". Ali i - mentorica.

- Želim još napredovati i to što je Heidi u klubu samo će mi pomoći. Ona je jedna od najboljih pivotkinja svih vremena i sigurna sam da ću puno naučiti od nje - rekla je Ana koja će nakon samo jedne sezone napustiti rusku Astrahanočku u koju je stigla ljetos iz Podravke.

BRAVO, ANA Hrvatica u All-Star ekipi! Ana Debelić najbolja pivotkinja Eura

Kada ste najbolja pivotkinja Europe, logično da su se najbolji počeli raspitivati. 

- Mislim da svi u rukometnom svijetu znaju da je Vipers jedan od najboljih klubova i to je glavni razlog zašto sam potpisala. Igrati u Ligi prvakinja san je za svaku igračicu, a prije nego sam se odlučila, razgovarala sam s Martom Tomac i ona mi je rekla najbolje stvari o klubu protiv kojeg sam već igrala s Podravkom i mogu reći da sam uživala i u dvorani, ali i u gradu. Odmah je uz more, baš kao i moj rodni grad - objasnila je Ana i na kraju poručila:

SVESTRANA RABLJANKA Ana je majstorica za namještaj, vozila je kajak i pjevala u klapi

- Želim osvojiti Ligu prvakinja!

Uz Isabellu Gullden pa Nereu Penu i Debelić bit će to Norvežankama nešto lakši zadatak...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mbutin22 18.02.2021.

    Sretno Ana! 🇭🇷

  • smac srcolomac 18.02.2021.

    Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare