To je to što me zanima!

Broz opleo po Pjaniću: Meni ne treba pomoć sudaca za golove!

MARCELO aludira na utakmicu Juventusa i Valencije na Mestalli u kojoj su talijanski prvaci iz dva čista penala koja je realizirao Pjanić došli do zaslužena tri boda na startu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović odradio je fantastičan tjedan protkan dramom u dresu Intera. Prvo su u utorak sredili Tottenham preokretom u 94. minuti, a onda je u subotu pala nezgodna Sampdoria na Marassiju golom našeg reprezentativca također u 94. minuti.

Osim pobjedonosnog gola, Marcelo je u obje utakmice bio sjajan, a u razgovoru s novinarima nakon Sampdorije nije propustio 'bocnuti' rivale iz Torina, točnije, Juveovog playmakera Miralema Pjanića.

- Što se tiče mog gola, nisam ja kao Pjanić. Meni ne treba pomoć sudaca i penali kao njemu - rekao je Talijanima.

Broz aludira na utakmicu Juventusa i Valencije na Mestalli u kojoj su talijanski prvaci iz dva čista penala koja je realizirao Pjanić došli do zaslužena tri boda na startu Lige prvaka.

Igre se nastavljaju već u utorak. Inter dočekuje Fiorentinu, a dan poslije Juventus igra protiv Bologne. 'Stara dama' leti i ove sezone, poslije pet kola ima isto toliko pobjeda ili konkretno - osam bodova više od Intera.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • lugwig 01.10.2018.

    Pjanić je za tebe kockarčiču gospodin football

  • citalacvjerni 24.09.2018.

    Sad ispade Pjanic jedini daje iz jedanaesteraca. A realno Pjanić igra u boljem klubu nego Brozović

  • Boki8 24.09.2018.

    Hehe sprda se ljudi pa boli njih ona stvar. Lijepo zive jebe im se

Komentiraj...
Vidi sve komentare