To je to što me zanima!

Broz opet odigrao doktorski! Asistirao u pobjedi Intera...

Inter je protiv Borussije Dortmund (2-0) stigao do prve pobjede u Ligi prvaka ove sezone, i to jako važne. Golove za momčad Antonija Contea zabili su Martinez i Candreva, a Marcelo Brozović asistirao je za drugi gol
Vidi originalni članak

Inter je posve zasluženo slavio protiv njemačkog sastava. Bila je to utakmica biti ili ne biti za momčad Antonija Contea jer su nakon dva kola imali samo bod i bili su na začelju skupine. Na travnjaku se od samog početka vidjela želja kod igrača Intera i apsolutno su dominirali. Nisu imali puno šansi, ali one najveće su zabili. I to je pravo umijeće nogometa koje su osmislili upravo Talijani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin je poveo u 22. minuti golom Lautara Martineza nakon odlične asistencije Stefana De Vrija. U posljednjim trenucima prvog dijela gosti su imali lijepu priliku, no Samir Handanović je sjajno zaustavio udarac Jadona Sancha.

Inter je mogao zaključiti utakmicu u 82. minuti, no Martinez nije realizirao jedanaesterac, njegov udarac sjajno je zaustavio Roman Burki. Ipak, u 89. minuti Inter je priveo priču kraju golom Antonia Candreve na asistenciju Marcela Brozovića koji je odigrao cijeli susret. Marcelo je bio zaista izvanredan na sredini terena i opravdao je titulu jednog od najboljih hrvatskih nogometaša. Kontrolirao je vezni red svoje momčadi i pokazao koliko se samo razvio nakon dolaska Antonija Contea.

U Milanu se nakon ove utakmice puno lakše diše jer su se sada izjednačili na ljestvici s njemačkom momčadi, a za dva tjedna bi ih mogli i prestići.

U drugom susretu Barcelona je slavila u Pragu protiv Slavije sa 2-1, a Ivan Rakitić je dobio priliku od 84. minute.

Katalonci su poveli već u trećoj minuti golom Lionela Messija, no Česi su se vratili u 50. minuti lijepim pogotkom Jana Borila. Radost domaćina nije dugo trajala i Luis Suarez je u 57. minuti doveo goste u novo vodstvo.

Česi imaju jedan bod nakon tri kola, ali u sve tri utakmice pokazali su jako puno. Protiv Barcelone su imali velik broj prilika sve do drugog gola kada su nesretno zabili sami sebi. Nakon toga su se ugasili, ali treba priznati da su opet viteški pali. Kao i protiv Borussije od koje su izgubili 1-0, a Interu su uspjeli otkinuti čak i bod. Možda neće izboriti europsko proljeće, ali čelncii kluba mogu biti zadovoljni. U skupini smrti su odigrali zaista sjajne tri utakmice i ono najbitnije, nisu se izblamirali.

Na ljestvici vodi Barcelona sa sedam bodova, Borussia Dortmund i Inter imaju po četiri boda, a Slavija jedan.

Benfica - Lyon 1-1 (Silva 4'; Depay 70')
Genk - Liverpool 1-4 (Odey 88'; Chamberlain 2', 57', Mane 77', Salah 87')
Lille - Valencia 1-1 (Ikone 90+5', Čerišev 63')
Salzburg - Napoli 2-3 (Haaland 40', 72 ;Mertens 17', 64', Insigne 73')
Slavija - Barcelona 1-2 (Boril 50'; Olayinka ag 57', Messi 3')

Idi na 24sata

Komentari 40

  • komentator__Luka 23.10.2019.

    salzburg da ima nešto lakšu skupinu mogao bi više napraviti, zabili liverpoolu 3 gola i napoliju 2 gola al opet izgubili jedan razlike obje i niti boda iz toga svega

  • Hawke 23.10.2019.

    Toliko o precijenjenim Nijemcima.

  • Baine 23.10.2019.

    Inter ove godine osvaja serie a! Strašno dobra momčad još možda treba ojačanje dva da bude među kandidatima za osvajanje lige prvaka... Protiv juvea su nesretno izgubili, protiv Barce totalno dominirali pa ostali kratkih rukava ali vratiti će se valjda i to negdje! Lijepo je vidjeti Intera tamo gdje mu je mjesto, u vrhu Europe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare