To je to što me zanima!

Brozović bio sjajan u pobjedi Intera, Jajalo pogodio stativu

Inter je pobijedio Palermo 3-0. Marcelo Brozović igrao je cijelu utakmicu i nekoliko puta dobio je pljesak tribina. Mateo Kovačić u 84. minuti ušao je umjesto Shaqirija
Vidi originalni članak

Inter je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede. Milanski klub pobijedio je Palermo 3-0 u 22. kolu Serie A. Mauro Icardi zabio je dva gola gola, a Freddy Guarin jedan. Marcelo Brozović bio je sjajan u dresu Intera, igrao je cijelu utakmicu, dok je Mateo Kovačić ušao u 84. minuti susreta.

Za Palermo je od prve minute igrao Mato Jajalo. Centimetri su ga dijelili od gola u Milanu. Jajalo je pogodio stativu, a izašao je u 66. minuti susreta. Inter je pobijedio Palermo prvi put od 2012. godine. 

Guarin je zabio za vodstvo u 16. minuti nakon kornera. Icardi je u 65. povisio vodstvo Intera, a isti je igrač zabio dvije minute prije kraja utakmice. Brozović je nekoliko puta dobio pljesak tribina. Namjestio je sjajnu šansu Palaciju u prvom dijelu, ali ovaj je iz blizine promašio cijeli okvir.

Serie A:

  • Inter - Palermo 3-0 (Guarin 16, Icardi 65, 88)
Idi na 24sata

Komentari 102

  • GJURO 09.02.2015.

    A da su kupili Sušića iz Ajduka, kakvo bi to tek pojačanje bilo,...

  • 09.02.2015.

    Nadobijao sam se ja minusa kad sam tvrdio da je Brozović dobar igrač. Njegova glavna karakteristika je konstanta, i to što od njega znaš što očekivati te je iz godine u godinu sve bolji. Podsjeća me na Modriću, s time da je ipak daleko od Modrićeve kvalitete. Kovačić je još mlad te puno oscilira. Modrić je u njegovim godinama igrao u Interu iz Zaprešića, a i karakterno on nije igrač koji se nameće. Premlad je otišao van, morao je ostati u Dinamu još par godina, i otići kao sada Brozović s 21,22 godine. Isto se desilo i s Halilovićem, koji je također otišao premlad i pitaj boga što će od njega biti.

  • hrvatsko__kraljevstvo 09.02.2015.

    Gledao sam malo Brozovic odlican ,bas im je pojacanje i brzo se priviknuo na ekipu. Bas nam je takav igrac falio za repku da igra na zadnjem veznom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare