To je to što me zanima!

Brozović će tražiti razgovor i odlazak iz Intera u siječnju?

Marcelo je nezadovoljan statusom rezerve u Interu na početku ove sezone te će razgovarati s trenerom, vlasnikom i svojim agentima o odlasku iz Intera na zimu
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović ove sezone nije u prvim planovima Roberta Mancinija. Iako je prošle sezone bio važna karika Intera, dolaskom novih igrača Marcelo je izgubio svoje mjesto u prvoj momčadi Intera te uglavnom sjedi na klupi.

Goalov novinar iz Italije javlja kako će hrvatski veznjak tražiti razgovor s trenerom, vlasnikom kluba te svojim agentima i tražiti transfer u siječnju.

No Mancini bi ga, piše Goal, teška srca pustio jer ga vidi kao prvu zamjenu ozlijedi li se netko od standardnih prvotimaca iz veznog reda.

Na Goalu pogledajte koja je cifra koja bi zadovoljila Inter u zimskom prijelaznom roku.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lugwig 14.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrvatska u srcu 13.10.2015.

    uvijek sam govorio da je marcelo igrač za inter ali zaprešički

  • crobern 13.10.2015.

    Broz prijatelju, nije sve u plucima. Nemoj se ljutiti, ali ti fali malo kvalitete. Odi u slabiji klub ako se zelis naigrati, iako inter nije bog zna sta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare