To je to što me zanima!

Napoli je u finalu Kupa Italije! Broz i Inter promašili nemoguće

U drugom poluvremenu Inter je dominirao, stiskao, pritiskao, imao nekoliko nevjerojatnih šansi, no Ospina je branio baš sve i svašta i prometnuo se u možda i najboljeg igrača svoje momčadi
Vidi originalni članak

Napoli je remijem 1-1 s Interom u finalu talijanskog kupa! 

Nakon što su u prvom susretu slavili 1-0 u gostima, Napuljani su na domaćem terenu tri mjeseca kasnije u uzvratu igrali 1-1 i time se plasirali u finale gdje ih čeka Juventus. 

No, nije sve krenulo tako dobro po domaćine. Već u drugoj minuti Inter je poveo nevjerojatnim golom Christiana Eriksena koji je zabio direktno iz kornera! Pogodio je golmana Ospinu u nogu i to je bilo to - 1-0!

Igrao je Inter bolje i u nastavku, no Ospina se iskupio za nevjerojatan gol u 41. minuti kada prekrasno ispucava loptu Insigneu koji vuče kontru, pronalazi Driesa Mertensa koji izjednačava na 1-1 u 41. minuti igre.

U drugom poluvremenu Inter je dominirao, stiskao, pritiskao, imao nekoliko nevjerojatnih šansi, no Ospina je branio baš sve i svašta i prometnuo se u možda i najboljeg igrača svoje momčadi usprkos prvom golu kojeg je primio.

Napoli - Inter Rezultati uživo

Gotovo je nevjerojatna bila prilika koju su 'nerazzurri' propustili u završnici utakmice. Sanchez je dobio loptu na desetak metara i zakomplicirao umjesto da zapuca, no ipak provukao je loptu do Eriksena koji s nekih 8-9 metara puca, a Ospina mu brani takav zicer! Lopta se odbija do Mosesa, a ovaj - promašuje još jedan zicer...

Marcelo Brozović igrao je cijelu utakmicu za Inter i bio je jedan od najboljih pojedinaca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Iveksljivek 14.06.2020.

    svaka čast Napoliu...ali moram priznati da me Inter baš ugodno iznenadio,prava su ekipa....sve u svemu tekma odlična.

  • čovik-s-juga 14.06.2020.

    Inter nula trofeja ove godine. I tako već 10 godina.

  • miss19 13.06.2020.

    Kad gledaš inter ima stvarno odličnu ekipu, ali nikako da krenu odlično igrat, puno je nepovezanosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare