Obavijesti

Sport

Komentari 14

Napoli je u finalu Kupa Italije! Broz i Inter promašili nemoguće

Napoli je u finalu Kupa Italije! Broz i Inter promašili nemoguće
1

U drugom poluvremenu Inter je dominirao, stiskao, pritiskao, imao nekoliko nevjerojatnih šansi, no Ospina je branio baš sve i svašta i prometnuo se u možda i najboljeg igrača svoje momčadi

Napoli je remijem 1-1 s Interom u finalu talijanskog kupa! 

Nakon što su u prvom susretu slavili 1-0 u gostima, Napuljani su na domaćem terenu tri mjeseca kasnije u uzvratu igrali 1-1 i time se plasirali u finale gdje ih čeka Juventus. 

No, nije sve krenulo tako dobro po domaćine. Već u drugoj minuti Inter je poveo nevjerojatnim golom Christiana Eriksena koji je zabio direktno iz kornera! Pogodio je golmana Ospinu u nogu i to je bilo to - 1-0!

Igrao je Inter bolje i u nastavku, no Ospina se iskupio za nevjerojatan gol u 41. minuti kada prekrasno ispucava loptu Insigneu koji vuče kontru, pronalazi Driesa Mertensa koji izjednačava na 1-1 u 41. minuti igre.

U drugom poluvremenu Inter je dominirao, stiskao, pritiskao, imao nekoliko nevjerojatnih šansi, no Ospina je branio baš sve i svašta i prometnuo se u možda i najboljeg igrača svoje momčadi usprkos prvom golu kojeg je primio.

Gotovo je nevjerojatna bila prilika koju su 'nerazzurri' propustili u završnici utakmice. Sanchez je dobio loptu na desetak metara i zakomplicirao umjesto da zapuca, no ipak provukao je loptu do Eriksena koji s nekih 8-9 metara puca, a Ospina mu brani takav zicer! Lopta se odbija do Mosesa, a ovaj - promašuje još jedan zicer...

Marcelo Brozović igrao je cijelu utakmicu za Inter i bio je jedan od najboljih pojedinaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kup Italije 21:00 , Stadion San Paolo, Napulj
Napoli
41' Mertens
1 : 1
Inter
2' Eriksen
Sortiranje događaja
90'

Igrat će se pet minuta nadoknade.

84'

Lukaku! Njegov udarac glavom bio je neprecizan, a imao je Belgijac odličnu priliku...

82'

Nevjerojatno što je sada preživio Napoli! Prvo je Sanchez imao sve na svijetu, spetljao se, petom produžio Eriksenu koji je imao nevjerojatnu priliku, no Ospina brani! Nalijeće Moses, on promašuje! Kakva sekvenca, kakav je ovo spektakl!

79'

Vremena je sve manje, ali Inter strašno prijeti! Ne bi bilo čudno da Napoli kad tad poklekne pred ovakvom opsadom gola...

77'

Eriksen! Pucao je iz slobodnjaka, a Ospina se bacio kao mačka! Uh, kakva utakmica!

Komentari 14