To je to što me zanima!

Kova, dodaj loptu! Na treningu Intera priča se na hrvatskom...

Marcelo Brozović dan nakon službenog predstavljanja odradio je prvi trening skupa s Mateom Kovačićem. Brozović je stigao iz Dinama u transferu od 8 milijuna eura
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović predstavio se talijanskim novinarima. Hrvatski veznjak stigao je iz Dinama, uzeo je broj 77 i strpljivo čeka debi u dresu milanskog kluba.

Hrvatski reprezentativac došao je na posdubu , ali Inter će na ljeto otkupiti njegov ugovor. "Modri" bi trebali dobiti osam milijuna eura.

Brozović je dan nakon predstavljanja već odradio prvi trening u dresu Intera.

Twitter/F.C. Internazionale

- Ovo je za mene ostvarenje sna. Doći u klub takve povijesti kakvu ima Inter. Uvijek sam maštao da ću završiti u tako velikom klubu. Oduševljen sam. Kovačić mi je rekao da će mi pomoći oko svega - kazao je Brozović.

U videu koji je objavio Inter, pogledajte kako su se dvojica hrvatskih veznjaka snašla na treningu u centru "Angelo Moratti".

Idi na 24sata

Komentari 64

  • moslavina995 30.01.2015.

    Ovi novinari su stvarno glupi ali i neki komentari su na istom nivou.Onaj neki se brine o Brozovom obrazovanju.Koja gluparija i zavist.Pa on je profesionalni nogometaš,a to će i ostati.I te kako je nogometno školovan ili obrazovan.Čim ga je uzeo Inter valjda ima i dobro nogometno znanje!

  • StaBiSaSvijetomUpm 30.01.2015.

    ja nigdje nisam cuo kova dodaj loptu dali je to samo novinarska spika da primame gledaoce ili ipak nije ?! O.o

  • HRU 30.01.2015.

    mozda u italiji, hrvatski bude drzavni jezik?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare