To je to što me zanima!

Brozović na štakama napustio stadion: Ozljeda je ozbiljnija?

Marcelo Brozović (27) je u remiju protiv Leccea (1-1) igrao do 82. minute, a umjesto njega je ušao Borja Valero (35). Naš je reprezentativac izašao iz igre zbog ozljede, a stadion je napustio na štakama
Vidi originalni članak

Kako prenosi talijanski TuttoMercato, hrvatska reprezentacija i milanski Inter mogli bi biti u problemima jer bi ozljeda Marcela Brozovića (27) mogla biti ozbiljnija nego što se prvotno očekivalo. Veznjak Intera sa stadiona je otišao na štakama nakon remija protiv Leccea.

Broz će obaviti pretrage kako bi se saznalo što točno muči našeg reprezentativca i koliko će, ako će, morati pauzirati. Hrvatski je reprezentativac ove sezone odigrao 26 utakmica u kojima je zabio dva gola i podijelio pet asistencija, a propustio je tek susret protiv Genoe (4-0) u prosincu zbog akumuliranih žutih kartona.

Nakon što je Harry Kane (26) vjerojatno zbog ozljede zadnje lože ostao bez Europskog prvenstva, Talijani u najgorem slučaju predviđaju da bi se nešto slično moglo dogoditi i Brozoviću. No, dok Kane ima riječ doktora kako najvjerojatnije neće biti spreman za Euro, Brozović tek mora proći pretrage, tako da će se više informacija znati nakon što liječnička služba odradi svoje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.01.2020.

    Prilika da uskoči Svenad Dino Sušić i vrati svoje misto u intera

  • 20.01.2020.

    Veliki udar za reprezentaciju puno ozlijeđenih igrača ili onih koji ne igraju , Vrsaljko ,Ćorić,Strinić,Halilović,Mitrović,Venković,Kalinić Itd

  • 20.01.2020.

    ma sad da nece moc 5 mjeseci igrat... tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare