To je to što me zanima!

Brozovićevo opuštanje: Ferrari, lagana ljetna vožnja i Mile Kitić

Ljubitelj skupih automobila i lakih 'istočnih' nota provozao je po lijepom vremenu svoj Ferrari slušajući hit Mile Kitića, Milana Stankovića i Mimi Mercedez - Gadure. To je njegov način za opuštanje...
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović vjerojatno broji svoje zadnje dane u Interu. Milanski klub ima namjeru prodati našeg veznjaka čak i ispod cijene, ako je vjerovati talijanskim medijima.

Englezi su prvi u redu, Everton bi dao 20 milijuna, no spominjalo se i zanimanje Zenita kojeg je preuzeo Brozov bivši trener iz Intera, Roberto Mancini.

Iako je turbulentna sezona iza sjajnog veznjaka, sezona koja je začinjena reprezentativnim porazom na Islandu gdje Marcelo nije bio prvotimac, on je našao pravi način za opuštanje.

Ljubitelj skupih automobila i lakih 'istočnih' nota provozao je po lijepom vremenu svoj Ferrari slušajući hit Mile Kitića, Milana Stankovića i Mimi Mercedez - Gadure.

VIDEO

Gadure, gadure, gadure, sve ste vi iste gadure, odjekuje iz Ferrarija Marcela Brozovića dok lagano 'kulira' cestom u talijanskoj mašineriji.

Navijači Intera, barem oni s našeg govornog područja, poručuju mu da ode iz kluba što dalje.

Tko zna, možda ga je Miletovim hitovima 'zarazio' Ivan Rakitić, deklarirani ljubitelj njegovog glazbenog opusa. Poznato je kako su bivši srpski reprezentativac Mladen Krstajić i naš Raketa za vrijeme igranja u njemačkom Schalkeu znali izaći na 'veselice' koje je organizirao poznati srpski pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Veki-Zagreb 16.06.2017.

    kad vidim ovakvog istetoviranog kepeca, koji ima facu ko štakor i još k tome mu majca stoji kao na vješalici jako jako jako se smijem....

  • Corona1988 16.06.2017.

    Jazavac

  • nijekasno 16.06.2017.

    Mozes mat novaca koliko zelis ali pamet se ne kupuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare