To je to što me zanima!

Uf, to je bilo gadno: Brutalnim laktom slomio mu nos i slavio

Bila je to odlična, klasična hrvačka predstava Curtisa Blaydesa. Slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je snažnim laktom ground and poundom otvorio posjekotinu na licu Šamila Abdurahimova
Vidi originalni članak

Amerikanac Curtis Blaydes slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi na UFC 242 u Abu Dhabiju nakon potpune dominacije nad Šamilom Abdurahimovim u teškoj kategoriji.

Bila je to odlična, klasična hrvačka predstava Curtisa Blaydesa. Slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je snažnim laktom ground and poundom otvorio posjekotinu na licu Šamila Abdurahimova pa je sudac Marc Goddard prekinuo borbu.

Nije prošlo 20 sekundi prve runde i Blaydes je ušao u noge Abdurahimovu. Iako se Rus brzo pridigao, Blaydes ga je vrlo brzo opet spustio u parter gdje ga je kontrolirao do kraja runde.

Dvadesetak sekundi prije kraja Amerikanac je uspio ući u full mount odakle je uputio nekoliko paklenih laktova i Abdurahimova je spasio kraj runde.

No, nije imao sreće u drugoj. Dočekao je isti scenarij samo što je ovog puta jedan lakat odsjeo na licu i otvorio mu posjekotinu na nosu. Goddard je reagirao instantno i prekinuo borbu jer je Rusu vjerojatno pukao nos.

Gadno je to izgledalo, a fotografije nakon borbe samo potvrđuju činjenicu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • paškopatak_II 08.09.2019.

    koga boli za bolesnike koji se bave ovakvom makljažom. Ovo nije sport.

  • 08.09.2019.

    U danasnje vrijeme je sve normano...pa novine će uskoro pisati koliko dnevno Idu srati i pišati 😊😊 te poznate face...Što nije normalno da pišu o ljepim stvarima i događajima...a ne ovo ovaj namlatio onog ovaj ovog koda to nekog brika...Nešto ne vezano za ovo.Vi novinari toliko lažete i nadopunjujete neke priče koje uopće niti na pola nisu istinite...Primjer nedavno je u Otočcu auto udario trudnicu ii njenog sina.Sto se desilo ćovjek za volanom imao je 0.0 promila. I ostade kriv što roditelji u trenutku nesreće nisu brzmo reagirali....Druga stvar kruže priče napuhao je 1.89 drugi dan 2.14 treći dan 1.10 pa ko tu laže vi novinari.Ovaj slučaj će i dalje ići policajac koji je dobioo"mito" od 5000kn šuti...Jer ne želi da ide u korist djetata kojeg je udario auto i trudnice koja ima strah kao i dijete.Pa idiote sto bi napravio da se to desilo tebi tvom djetetu i ženi.Pa zna se sve na svebe i zenu da dobiješ lovu a ovaj da i nije kriv 0.0 ti bi smjestio da bude.Takva je nazalost danas cjela krvatska njena vlast i sustavi koji su zakazali odavni godina fuj

  • 08.09.2019.

    bas ga pogodio kako treba… i treba da slavi.. super sport..

Komentiraj...
Vidi sve komentare