Sport

Komentari 15

Uf, to je bilo gadno: Brutalnim laktom slomio mu nos i slavio

Uf, to je bilo gadno: Brutalnim laktom slomio mu nos i slavio

Bila je to odlična, klasična hrvačka predstava Curtisa Blaydesa. Slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je snažnim laktom ground and poundom otvorio posjekotinu na licu Šamila Abdurahimova

Amerikanac Curtis Blaydes slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi na UFC 242 u Abu Dhabiju nakon potpune dominacije nad Šamilom Abdurahimovim u teškoj kategoriji.

Bila je to odlična, klasična hrvačka predstava Curtisa Blaydesa. Slavio je tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je snažnim laktom ground and poundom otvorio posjekotinu na licu Šamila Abdurahimova pa je sudac Marc Goddard prekinuo borbu.

Nije prošlo 20 sekundi prve runde i Blaydes je ušao u noge Abdurahimovu. Iako se Rus brzo pridigao, Blaydes ga je vrlo brzo opet spustio u parter gdje ga je kontrolirao do kraja runde.

Dvadesetak sekundi prije kraja Amerikanac je uspio ući u full mount odakle je uputio nekoliko paklenih laktova i Abdurahimova je spasio kraj runde.

No, nije imao sreće u drugoj. Dočekao je isti scenarij samo što je ovog puta jedan lakat odsjeo na licu i otvorio mu posjekotinu na nosu. Goddard je reagirao instantno i prekinuo borbu jer je Rusu vjerojatno pukao nos.

Gadno je to izgledalo, a fotografije nakon borbe samo potvrđuju činjenicu.

Najčitaniji članci