To je to što me zanima!

Pogledajte strašan nokaut! UFC ne dvoji: Najnevjerojatniji ikad

Išao je napasti protivnika nogom, no ovaj je uhvatio njegov udarac, držao mu nogu i imao ga namjeru baciti. Dok ga je držao za nogu, Buckley je skočio i iz okreta ga pogodio desnom nogom u glavu
Vidi originalni članak

UFC je i ovog vikenda održao priredbu, i to na Fight Islandu, a iako nismo gledali po imenima toliko jake borbe, kvalitete je i više nego bilo! A dogodio se možda i najbolji nokaut u povijesti UFC-a!

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe Miočić: 'Učim hrvatski'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jednoj od uvodnih borbi borili su se Amerikanac Joaquin Buckley i Impa Kasanganay, a Buckley je slavio nevjerojatnim potezom.

Išao je napasti Kasanganaya lijevom nogom, no Kasanganay je uhvatio njegov udarac, držao mu nogu i imao ga namjeru baciti. Dok ga je držao za nogu, Buckley je skočio i iz okreta ga pogodio desnom nogom u glavu za čudesan nokaut!

- To je možda najluđi nokaut ikad - rekao je bivši teškaški prvak Daniel Cormier.

Buckley je ovom pobjedom stigao do 11. pobjede u 14. borbi karijere, a čelnik UFC-a Dana White rekao je kako je Buckley trebao dobiti sav novac predviđen za bonuse tu večer.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • miljac mimi 12.10.2020.

    Opa bato dum

  • Svetac_1_1 12.10.2020.

    A majke ti, ovi je ka Brus Li. Ma i bolji.

  • 11.10.2020.

    Sinoć su naši loše prošli u Varšavi,izgubio je Stipe a da ne govorim o prepotentnom Iliću kako ga je poljak Materla složio u drugoj rundi

Komentiraj...
Vidi sve komentare