To je to što me zanima!

Bucksi izgubili meč i Giannisa! Atlanta može i bez Younga

Nije poraz najgora vijest za Buckse, sredinom treće četvrtine ozlijedio se Giannis nakon jednog zakucavanja, zaplesalo mu je koljeno i više se nije vraćao. Tko zna i hoće li u ovoj seriji. Bio bi to strašan udarac za Milwaukee
Vidi originalni članak

E, nećete Bucksi, poručili su Atlanta Hawksi Giannisu Antetokounmpu i društvu u četvrtoj utakmici nakon koje je borba za finale Istoka skoro dosegla vrhunac. Atlanta je izjednačila na 2-2, razbila goste 110-88 i to bez svog najboljeg igrača Traea Younga koji je otprilike 45 minuta prije početka utakmice i službeno rekao da ne može zbog bolnog gležnja.

- Sat vremena prije saznao sam da krećem u petorci - rekao je Lou Williams, prekaljeni majstor koji je preuzeo Youngovu ulogu i vodio Hawkse s 21 košem, zajedno s Bogdanovićem i njegovih 20.

Nije poraz najgora vijest za Buckse, sredinom treće četvrtine ozlijedio se Giannis nakon jednog zakucavanja, zaplesalo mu je koljeno i više se nije vraćao. Tko zna i hoće li u ovoj seriji. Bio bi to strašan udarac.

- Bit ćemo pametniji u srijedu. Imamo i dalje vraški dobru momčad - rekao je trener Mike Budenholzer.

Tu momčad Giannisova ozljeda je ništa drugo nego šokirala jer od tog trenutka (62-54) Hawksi su napravili seriju 15-0. I dok su pokazali da mogu i bez svog najboljeg igrača, Milwaukee će možda morati u sljedećoj utakmici koja se igra u četvrtak u Miwaukeeju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • W Caffe 30.06.2021.

    Izgleda da će ovu godinu naslov u nba osvojiti najzdravija ekipa pa prema tome,Šariću sve čestitke.

  • ante024 30.06.2021.

    Di su oni sta su rekli da ce bit 4:1 😂

  • nap 30.06.2021.

    Bravo jastrebivi bucksi su u problemima giannis se ozljedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare