To je to što me zanima!

Budimir: Posao mi je zabijanje golova, a hobi kava i - spavanje

Mario Budimir oduševio je kod Hapoela. ‘To mi je najvažnija partija u karijeri’, kaže modra špica. Stasiti Sinjanin najprije je zabio, a onda i asistirao protiv Izraelaca
Vidi originalni članak

Možda mi to nije bila najbolja partija u karijeri, ali svakako je bila najvažnija. Nadam se da možemo do Lige prvaka, kaže nam Mario Budimir (32), koji je golom i asistencijom Hapoelu potvrdio prolazak Dinama u treće pretkolo Lige prvaka.

Budimira mnogi znaju kao “malog Budimira” iz kultnih razgovora menadžera Siniše Šoše i Romana Obilinovića Žorža.

- Ne smeta mi kad spominju to ‘mali Budimir’, ali to je bila dobra zezancija samo ispočetka, sad je već postalo naporno. Ali ne smeta mi - rekao je Budimir, koji je u svlačionici Dinama najbolji s Ademijem te golmanima Livakovićem i Zagorcem.

PUT DO LIGE PRVAKA Ako izbaci Astanu, Dinamo je nositelj! Može ići i na Zvezdu

- Hobiji?! Kao i svakom pravom Dalmatincu, ispijanje kava i spavanje - smije se Mario Budimir i nastavlja:

- Volim provoditi vrijeme s djecom, sinovima Franom i Ilijom.

U Dinamo je došao u svibnju iz Rudeša, u nekoliko je utakmica pokazao kako će biti pojačanje za hrvatskog prvaka.

- Nosim devetku, ali broj mi nije važan. Moj posao su golovi. Imam 32 godine pa nemam uzora, volim gledati najbolje napadače svijeta - kaže Sinjanin, koji godinu i pol dana uopće nije igrao nogomet.

- Vratio sam se jer nisam znao kud bih sa sobom, nisam se još vidio kao trener ili menadžer, pa sam odlučio još igrati. Nadam se kako u mojem Sinju zbog mene sad ima i više dinamovaca nego prije - završio je Budimir, koji je dobri duh Dinamove svlačionice. Zabija, asistira, a u njegovu društvu se može i dobro nasmijati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zvona1111 02.08.2018.

    Čovjek baca balote,puši,i pije bevvandu u Sinju ima dobre rezultate i u balotanju a opet je igračina ,steta sto nema 23-24 godine i ovo znanje i snagu pa bio bi ubojica u 16 metara jos barem 10 godina ovako nazalost ima jos 1-2 godine na ovom nivou

  • Ti is ponos mog Zagreba grada 02.08.2018.

    Ima u njemu jos puno dinamita. Takav tip igraca traje do 35 bez problema, pogotovo u hnl-u...

  • stipe1810 02.08.2018.

    Prsi je odlican igrac i jedan je od rijetkih kojem se nije zamjerio odlazak u dinamo iako je on u stvari hajdukovac ,al jbg čovik mora osigurat egzistenciju za obitelj a to u hajduku nije moga od velikih zvijezda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare