To je to što me zanima!

Budući predsjednik Barce kaže: Najprije ću potjerati Koemana!

Već znam tko će biti novi trener Barcelone. Pa pogledajte Lea Messija... Čovjek je razočaran, lud od ovog kaosa koji sad imamo u klubu. A ja poručujem ovo: Messija će 2021. trenirati - Xavi, kaže Victor Font
Vidi originalni članak

Apsurdne se stvari događaju u velikoj Barceloni. Imaju najboljeg igrača na svijetu, a popiju 8 komada u Ligi prvaka. Napokon dovedu trenera koji je barem imenom na razini kluba, a onda se istom tom treneru - najavi otkaz pa makar osvojio sve na svijetu i imao najbolju sezonu u povijesti nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO: Leo Messi i anti-pandemijske mjere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da, Josep Maria Bartomeu je doveo Ronalda Koemana, a čovjek za kojeg svi govore da je veliki favorit za novog predsjednika Barcelone, Victor Font, javno kaže kako će mu prvi potez biti da - momentalno potjera Koemana iz kluba!

- Čak i ako će Koeman imati čudesno dobru sezonu: moje mišljenje se neće promijeniti. Dat ću mu otkaz! - kaže Font.

MESSI DOBIO TRENERA Barcelona potvrdila Koemana: 'Heroj Wembleya nam se vratio'

- Upozoravam sve: Ronald Koeman neće biti trener Barcelone u sezonu 2021/22. Onaj koji razumije kako moraju biti posložene sve kockice i u klubu i u momčadi zove se: Xavi Hernandez - nastavlja Font.

- O imenovanju trenera odlučuje board direktora, a u ovom se slučaju već zna kakva je odluka. Pa pogledajte Lea Messija... Čovjek je razočaran, lud od ovog kaosa koji sad imamo u klubu. A ja poručujem ovo: Messija će 2021. trenirati: Xavi! - rekao je najvjerojatniji budući predsjednik Barcelone.

ŽIVAHNI FRANCUZ Stari lisac Wenger jedva čeka da Koeman ode u Barcu jer se gura na mjesto izbornika Nizozemske

Font je 48-godišnji katalonski biznismen koji već duže okuplja ljude i intenzivno radi na tome da sjedne na čelo voljenog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NosceTe1psum 25.08.2020.

    Vidjeli smo šta je taj Messi napravio s Argentinom,jedno veliko ništa.Mala bara puno krokodila..

  • 25.08.2020.

    Bjelica bi bio odličan trener Barcelone .

  • 22.08.2020.

    Messi ne smije biti veci od barcelona nikad.barca je prevelik klub da bi igrac bio iznad njih.tamo misevi kolo vode.barca je sve one trofeje osvojila zahvaljujuci guardioli, xaviu i iniesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare