To je to što me zanima!

Burić: Euro je neuspješan ne pobijedimo li večeras Mađare

NEMA POPRAVNOG ISPITA Hrvatska muška vaterpolska reprezntacija večeras u četvrtfinalu EP-a u Beogradu igra protiv reprezentacije Mađarske (20.15 sati, HRT 4)
Vidi originalni članak

Mađari su nekad bili strah i trepet svjetskog vaterpola. Međutim danas su čak i poželjan suparnik. Hrvatska na posljednja dva EP-a nije osvojila odličje, a baš preko Mađara vodi put prema borbi za odličja.

- Čeka nas najteža i najbitnija utakmica Europskog prvenstva. Pobijedimo li čekaju nas obračuni za medalje, dok bi poraz značio veliki neuspjeh za nas na Euru. Nadam se da ćemo odigrati na visokom nivou jer jedino tako možemo pobijediti Mađare - istaknuo je Damir Burić.

Hrvatska će večeras (20.15 sati) ipak biti manje opterećena. Naši vaterpolisti već su izborili nastup na Olimpijskim igrama u Riju, dok Mađari još nisu osigurali vizu.

- Baš zbog toga će protiv Mađara biti iznimno teška utakmica. Oni love Igre i vrh su svjetskog vaterpola - rekao je Josip Pavić.

Hrvatski golman i jedan od najboljih vaterpolista svijeta večeras će ponovo morati imati čudesnu večer.

- Odigramo li kvalitetno u obrani i spriječimo njihovu kontru, onda smo na dobrom putu da prođemo dalje - kaže Pavić.

S tim se slaže i Anđelo Šetka.

- Čvrsta obrana je ključ protiv Mađara. Jedino nas ona može dovesti do dobrog rezultat i pobjede - istaknuo je Šetka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rashomonn 19.01.2016.

    Samo hrabro Hrvati , do finala , imaćete čast da ponovo igrate sa timom snova iz Srbije , pred najbrojnijom publikom u istoriji vaterpola.

  • napoleonov sin 19.01.2016.

    nemaju šanse

  • CTEBAH 19.01.2016.

    Utakmica ide u produzetke

Komentiraj...
Vidi sve komentare