To je to što me zanima!

Burić "krpa kraj sa krajem": Jedva smo skupili 18 igrača

Žao mi je što nas je malo presjekla reprezentativna stanka jer smo bili u jako dobrom ritmu. Dodajte tome i probleme s ozljedama, požalio se Damir Burić
Vidi originalni članak

Iza nas je vrlo težak tjedan, nismo bili kompletni zbog ozljeda, obaveza prema reprezentaciji i zbog turnira u Vukovaru. Jedva smo skupili 18 zdravih igrača za put, no zahtjevi ostaju isti, idemo u Koprivnicu odigrati dobru utakmicu i pokušati pobijediti uvijek neugodni Slaven Belupo, kazao je trener Hajduka Damir Burić.

Hajduk i Slaven Belupo remizirali su u prvom ogledu ove sezone na Poljudu. Nakon brzog vodstva gostiju iz Koprivnice 2-0, Hajduk je izjednačio i od tad Splićani više ne znaju za poraz. Punih devet prvenstvenih kola.

- Od tada smo još bolji, sigurniji i uigraniji. Žao mi je što nas je malo presjekla reprezentativna stanka, jer smo bili u jako dobrom ritmu. Kad se tome dodaju i problemi s ozljedama Velázqueza, Ohandze, Pejića, potom oba Bašića, Grbića... Tek su se oporavili Milić, Sušić i Vlašić pa je jasno da nismo u najboljem stanju pred vrlo važnu utakmicu. Pogotovo jer je protivnik jako dobar, iako to možda ne potvrđuju njegovi zadnji rezultati i stanje na prvenstvenoj ljestvici - kazao je Burić, koji bez obzira na probleme neće ništa mijenjati u ciljevima koje će postaviti pred svoju momčad.

- Želimo nastaviti s dobrim igrama, želimo zadržati defenzivnu organizaciju kako bismo iz nje gradili naše napade. Slaven je jako dobro posložen, jako dobro radi, igrački kadar mu je dobar, iskusan, kvalitetan, ima i dobrog trenera i svjesni smo da nas čeka vrlo teška utakmica. Važno je kako uđemo u utakmicu te kakav će biti teren. I nama i njima odgovara dobar teren, na kojem se može igrati i nadigravati, a u takvoj igri uživaju i gledatelji.

>>> Najlonke i čarape - osnova jesenskog stylinga

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mestar 17.10.2015.

    Koliko znam treba samo 11 ali pravih 11.

  • TomTolic_1 17.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GARFILD 17.10.2015.

    Imal je stanku i opet kuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare