Obavijesti

Sport

Komentari 56

Burić "krpa kraj sa krajem": Jedva smo skupili 18 igrača

Burić "krpa kraj sa krajem": Jedva smo skupili 18 igrača
1

Žao mi je što nas je malo presjekla reprezentativna stanka jer smo bili u jako dobrom ritmu. Dodajte tome i probleme s ozljedama, požalio se Damir Burić

VIDEO

Iza nas je vrlo težak tjedan, nismo bili kompletni zbog ozljeda, obaveza prema reprezentaciji i zbog turnira u Vukovaru. Jedva smo skupili 18 zdravih igrača za put, no zahtjevi ostaju isti, idemo u Koprivnicu odigrati dobru utakmicu i pokušati pobijediti uvijek neugodni Slaven Belupo, kazao je trener Hajduka Damir Burić.

Hajduk i Slaven Belupo remizirali su u prvom ogledu ove sezone na Poljudu. Nakon brzog vodstva gostiju iz Koprivnice 2-0, Hajduk je izjednačio i od tad Splićani više ne znaju za poraz. Punih devet prvenstvenih kola.

- Od tada smo još bolji, sigurniji i uigraniji. Žao mi je što nas je malo presjekla reprezentativna stanka, jer smo bili u jako dobrom ritmu. Kad se tome dodaju i problemi s ozljedama Velázqueza, Ohandze, Pejića, potom oba Bašića, Grbića... Tek su se oporavili Milić, Sušić i Vlašić pa je jasno da nismo u najboljem stanju pred vrlo važnu utakmicu. Pogotovo jer je protivnik jako dobar, iako to možda ne potvrđuju njegovi zadnji rezultati i stanje na prvenstvenoj ljestvici - kazao je Burić, koji bez obzira na probleme neće ništa mijenjati u ciljevima koje će postaviti pred svoju momčad.

- Želimo nastaviti s dobrim igrama, želimo zadržati defenzivnu organizaciju kako bismo iz nje gradili naše napade. Slaven je jako dobro posložen, jako dobro radi, igrački kadar mu je dobar, iskusan, kvalitetan, ima i dobrog trenera i svjesni smo da nas čeka vrlo teška utakmica. Važno je kako uđemo u utakmicu te kakav će biti teren. I nama i njima odgovara dobar teren, na kojem se može igrati i nadigravati, a u takvoj igri uživaju i gledatelji.

>>> Najlonke i čarape - osnova jesenskog stylinga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem