To je to što me zanima!

Burić: Maloku je bio nestrpljiv, želio je igrati i zato je otišao...

Uoči posljednje Hajdukove utakmice na Poljudu u ovoj sezoni, gostovanja zaprešićkog Intera, trener "bilih" Damir Burić čestitao je svima blagdan svetog Duje i osvrnuo se na odlazak Elvira Malokua
Vidi originalni članak

Uoči zadnje domaće utakmice ove sezone, trener Hajduka Damir Burić nije promijenio ustaljenu praksu, nije otkrio momčad koja će istrčati sutra u 19 sati protiv Intera iz Zaprešića, ali je ponovio kako će Hajduk kao i uvijek do sada igrati na pobjedu.

- Čestitam vam blagdan svetog Duje, nadam se da ćemo imati lijepu feštu. Lijep je dan i za feštu, ali i za trening. Momci su spremni za ovu utakmicu, zadnju pred našom publikom, razlog je to više da pokažemo sebe i što možemo. Dobro smo radili, nivo treninga bio je visok, ništa negativno ne mogu kazati o proteklom tjednu, tako da bi utakmica mogla krenuti u smjeru u kojem mi i naši navijači to želimo - kazao je trener Damir Burić, koji se složio s konstatacijom kako je Inter u ovoj sezoni osvojio više bodova nego se to objektivno od njih očekivalo, a dali su i prvog strijelca lige Iliju Nestorovskog:

- Jako su homogeni, uigrani, još od ulaska u ligu pokazali su dobru igru, homogenost, i zato je njihov priključak vrhu ljestvice očekivan. Čeka nas interesantna i dobra utakmica.

U momčad se vraćaju oporavljeni Lovre Kalinić i Maksim Bilji, a ostali ozlijeđeni su izvan konkurencije za nastup.

- Sastavit ćemo dobru momčad koja će odigrati dobru utakmicu.

Burić je mirno primio najavu kako Elvir Maloku odlazi u Španjolsku.

- Elvir je kao mlad igrač neke utakmice odigrao dobro. Imao je dosta šansi, ali i malo peha, kako zbog ozljeda, tako i jer su igrači koji su igrali na njegovoj poziciji igrali dobro. Sve je to proizvelo njegovo nestrpljenje, želio je više igrati... Ako je njegova želja da ode, da promijeni sredinu i pokuša se tamo nametnuti za minutažu, mi ćemo mu izaći ususret.

Na Poljudu su započeli razgovori s kandidatima za mjesto predsjednika uprave. Jutros od 10 sati kandidati dolaze pred komisiju "nadzornika" kako bi im pojasnili svoju viziju Hajduka u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Aubameyang 07.05.2016.

    Nešto što je u Hajduku već prije trebalo napravit, za to bi trebalo podosta muda i imat hrabrosti i riskirat, ali jednu cijelu generaciju su trebali uigravat u seniorima i žrtvovat rezultate i sve, jedini cilj ostanak u ligi 1.god dok se priviknu malo i kasnije sam dizanje do vrha..Ja sam 88.god i sjećam se generacije 88. iz Hajduka Kalinić, Bačelić, braća Rašić i još par dobrih igrač sam zaboravio, jedino su Kaliniću dali iz te dobre generacije pravu priliku iako je on daleko odskakao od tih drugih, sigurno je još takvih slučajeva bilo u sljedećim generacijama, jednostavno preslaba selekcija se tu radi za seniore, nekad i guraju mlade al im ne daju kontsantan nogomet..Jedina šansa za Hajduk je uzet 4-5-6 dobrih perspektivnih igrača iz juniora i forsirat ih..Hajduk je uvijek imo dobru oml.školu ali kao da ih više neznaju na pravi način gurnut u seniore, ovo recimo šta Dinamo odlično radi, iako je Dinamu to puno lakše s obzirom na dominaciju

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.05.2016.

    koji su to igrači koji su u ove tri godine bili bolji na njegovoj poziciji? i sritan blagdan svetog Duje svin splićanima

  • zeleni23 07.05.2016.

    I ono sta je igrao,malo je pokazao

Komentiraj...
Vidi sve komentare