To je to što me zanima!

Burić: Momci su mladi i skloni oscilacijama; zasluženo prošli

To su momci od 18-19 godina, moramo si postaviti pitanje gdje smo mi bili s 18-19 godina? Moramo nastaviti tako igrati i dalje, rekao je trener Hajduka Damir Burić...
Vidi originalni članak

Uvijek sam govorio da je mlada momčad sklona oscilacijama. U drugom poluvremenu pokazali smo pravo lice i zasluženo pobijedili, rekao je trener Hajduka Damir Burić za HRT nakon visoke pobjede Hajduka nad Sillamäe Kalevom (6-2) u uzvratu prvog pretkola Europske lige.

"Bili" su poveli 1-0 golom Andrije Balića, no onda su neshvatljivim reakcijama primili dva gola potkraj prvog poluvremena i doveli prolazak dalje pod veliki upitnik.

- Na poluvremenu sam im rekao da se drže organizacije igre. Imali smo problema kod njihovih šutova koje nismo zatvorili. Momci su dobro odgovorili na moje zahtjeve i ja im čestitam na tome - dodao je Burić i zaključio:

- To su momci od 18-19 godina, moramo si postaviti pitanje gdje smo mi bili s 18-19 godina? Moramo nastaviti tako igrati i dalje. Dinamo? Fokus je bio samo na ovoj utakmici, imali smo velik pritisak, ali oni su jako dobro odgovorili na njega.

Andrija Balić zabio je krasan europski prvijenac za Hajduk u njegovu rodnom Dugopolju. Nakon njega Mijo Caktaš izjednačio je iz slobodnjaka krajem prvog dijela, a u nastavku su pogađali Ohandza (dvaput), Vlašić i Maglica.

- Osjećaj je fenomenalan. Rođen sam u Dugopolju, zabio za 1-0, stvarno sam presretan. Drago mi je što je došla publika u velikom broju, nadam se da smo im se odužili na najbolji mogući način - rekao je Andrija.

- Krenuli smo dobro, a onda u pet minuta bilo je malo dekoncentracije i primili smo dva gola. U drugo poluvrijeme ušli smo jače i vidite rezultat na kraju - zaključio je 17-godišnjak.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • GJURO 10.07.2015.

    Točno je da su skloni oscilacijama. Oscilirat će već u nedjelju u Maksimiru, hehe

  • bili tići i crtići 10.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • strmi007 10.07.2015.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare