To je to što me zanima!

Burić: Koga bih želio izvući? Nekoga koga možemo proći

Dobro smo se postavili, imamo mladu momčad koja je danas bila pod pritiskom, ali igrači su se držali dogovora. Sad moramo ispraviti stvari u prvenstvu, kaže Burić...
Vidi originalni članak

Hajduk je golovima Caktaša i Ohandze slavio i u Norveškoj te potvrdio prolazak u četvrto pretkolo. Splićani su pobijedili Stromsgodset 2-0 i čekaju protivnika u "play-offu" Europske lige. 

- Nije bilo lako nakon Nižićevog isključenja. Morao sam prebaciti Jeffersona na stopera. Ali odmah smo zabili. Bravo za momke koji su taktički odigrali sjajnu utakmicu - rekao je trener Hajduka Damir Burić i dodao:

- Dobro smo se postavili, imamo mladu momčad koja je danas bila pod velikim pritiskom. No držali su se dogovora i pokazali da su pravi. Sad moramo ispraviti stvari u prvenstvu.

Hajduk čeka protivnika u 4. pretkolu.

- Htjeli bismo izvući nekoga koga možemo proći! Naravno da želimo u Europsku ligu. I ovo je već velika stvar za nas - dodao je trener splitske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • strmi007 07.08.2015.

    Sretno

  • NIAGARA HAJDUK 07.08.2015.

    Bravo tici moji!!! Opet ste me ucinili ponosnom. I kad gube i kad tuku .........

  • mixzg 07.08.2015.

    stvarno takticki besprijekorno odradena utakmica, bez panike, strpljivo, defanzivno rekao bih skoro pa savrseno, pracenje igraca, preuzimanje, oduzimanje lopte, cvrstoca u duelima, prvi pass, sve odlicno odradeno. u takvoj utakmici ce se uvijek dogoditi pogreska protivnika, a samo hladnokrvnost i strpljivost je potrebna za realizaciju tih pogresaka, i to je hajduk danas pokazao. dinamovac sam, ali cijenim sve nase klubove, hajduk ima strasno potentnu i perspektivnu ekipu, za koju godinu bit ce to kadar koji ce se moci suprostaviti dinamu u prvenstvu. sretno hajduku u zdrijebu, iskreno mislim da bi se steaua, athletic bilbao i panathinaikos mogli proci ovako cvrstom i koncentriranom igrom u gostima i navijackim hukom na poljudu. buricu bravo, prenesi sad to na prvenstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare