To je to što me zanima!

Bušić: Za golgeterski post krivi su klupa i Dinamo...

Dva mjeseca nisam igrao, pa nisam ni mogao dati gol, a pogriješio sam i odlaskom u KIjev, rekao je strijelac Hajdukova prvog gola u Varaždinu
Vidi originalni članak

Gotovo godinu i pol potrajao je Bušićev golgeterski post u HNL-u. No golom u Varaždinu vrijednim tri boda iskupio se za sve svoje dosadašnje promašaje.
- I meni je pao kamen sa srca. Napokon sam zabio i još smo pobijedili - kaže sretni strijelac, koji za golgeterski post krivi klupu i odlazak na posudbu u kijevski Dinamo.
- Dva mjeseca nisam igrao, tako da nisam ni mogao dati gol, no sve mi je krenulo naopako kad sam ljetos otišao u kijevski Dinamo. Bio je to loš potez od kojeg se još nisam oporavio.
Ugovor sa Hajdukom istječe mu slijedećeg ljeta.
- Vidjet ću sa roditeljima i menadžerom što i kako dalje, no cilj mi je što više igrati i zabijati.
Bušo je pomogao sebi, a hoće li pomoći Anti Miši da s dvije pobjede o(p)stane na klupi Hajduka, trebalo bi biti poznato u utorak. Miše je 'položio diplomski', sad je sve na UO-u Hajduka, koji mora dati odgovor na pitanje: Ante Miše, Zlatko Kranjčar ili netko treći.
- S naše strane neće izaći niti jedna informacija dok ne izaberemo trenera, a svaki kandidat koji izađe u javnost sa informacijama o pregovorima više neće biti smatran ozbiljnim kandidatom - ponovio je predsjednik Mate Peroš i dodao:
- Odluka o novom treneru je isključivo u nadležnosti UO-a kluba.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MAMUNAMEGALO 03.11.2008.

    isti si kao i onaj paradni konj Rukavina(naivni grci sto su bacili pare)-kakav golgeterski post,di si ti od golgetera moj cobane

Komentiraj...
Vidi sve komentare