To je to što me zanima!

Bušlje zabio šest golova i vodio Barakude do pobjede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon slabijeg prvog poluvremena Hrvatska je proigrala i pred vrlo dobro popunjenim tribinama, deklasirala te uvjerljivo pobijedila Rumunje 13-7
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu. Kao što su Barakude i najavljivale, ako neće igrati 100 posto, Rumunjska bi im mogla stvoriti dosta problema. I doista je bilo tako.
Naši su poveli 1-0, a onda potpuno stali kao i protiv Crne Gore. Rumunji su nemilosrdno punili Pavićevu mrežu u prvoj četvrtini, ipak na prvi odmor odlazimo sa samo golom zaostatka. U nastavku već je to izgledalo bolje, a u trećoj je 'eksplodirao' Bušlje koji je zabijao kad god je stigao. Tu smo četvrtinu dobili 4-1 i prelomili susret, a u posljednjoj još samo rezultatski sve to uljepšali. Andro Bušlje je zabio sjajnih šest golova.
- Igrala je cijela ekipa odlično, a ja sam eto zabio najviše. Inače nisam takav strijelac. Vidjelo se da Rumunji nisu na našem nivou, a do kraja prvenstva ćemo pokazati da smo domaćini i otići ćemo do kraja - rekao je Andro.
U petak Hrvatska igra protiv Španjolske u 20.40 sati.

LIVE
1.ČETVRTINA
Prvi igrač više je iskorišten, a Dobud je zabio za 1-0. Radu je već u idućem napadu izjednačio. Nakon što Hrvatska nije realizirala igrača više, Rumunjska je na suprotnoj strani i vodi 2-1. Vrlo nervozan ulazak u utakmicu naših. Georgescu je zabio za 3-1 i situacija postaje vrlo ozbiljna. Muslim je ostao sam na par metara i smanjio je zaostatak, ali odmah u idućem napadu Iosep vraća na dva razlike. Bušlje je bio precizan sa osam metara samo 27 sekundi prije kraja četvrtine. Rumunji su dobili prvu četvrtinu 4-3.

2.ČETVRTINA
Svoj drugi gol zabio je Bušlje za 4-4. Sjajan šut iz velike udaljenosti. Bušlje igra fantastično i nosi Hrvatsku. Konačno opet vodimo, 5-4! Rumunji odlično igraju s igračem više, 5-5 je! Bošković je silovitim udarcem realizirao igrača više. Gotovo je prvo poluvrijeme, Hrvatska ima minimalnu prednost, 6-5.

3.ČETVRTINA
I Joković je na početku četvrtine zabio svoj prvi gol, dijagonala za dva razlike Hrvatske. Rumunji imaju 100 posto igrača više i opet su zabili, a onda iz peterca na drugoj strani Bošković za 8-6. Hrvatska igra sjajno, četvrti gol Bušlje. Opet Bušlje, nezaustavljiv je!

4.ČETVRTINA
Bušlje je zabio svoj već šest gol, nevjerojatno! Igra se gol za gol, a Hrvatska ima 12-7. I Karač je pogodio. Utakmica je završila, a vrlo dobro popunjene tribine pljeskom su pozdravile pobjedu Hrvatske 13-7!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JAX 01.09.2010.

    jbt nisam znao da je bušlje tako rasan golgeter

  • rokenrolla 01.09.2010.

    ajmo hrvatska, ajmo hrvatska, šampioniiiiiiiiiiiiiiiii

  • dexter17 01.09.2010.

    sad si ih izgubio,,hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare