To je to što me zanima!

Čačić: Cijelo vrijeme govorim da je Mandžo naša prva špica

Ova skupina je zahtjevna. To su pokazale prve utakmice. No vjerujem da će Hrvatska ovu ljestvicu vrlo brzo riješiti, rekao je Ante Čačić nakon uvjerljive predstave protiv Kosova
Vidi originalni članak

Najavljivao sam da smo kvalitetniji i to smo pokazali. Moramo što prije ovo zaboraviti i naučiti pouke jer je bilo stvari koje nam se nisu svidjele, rekao je Ante Čačić nakon 6-0 pobjede protiv Kosova u Skadru.

- Imali smo dobar rezultat, ali smo napravili neka nejasna rješenja iz kojih smo ponudili domaćinu da se vrati. Neki igrači su se previše trošili u drugom dijelu. Ostavit ću to za svlačionicu - dodao je Čačić za HTV. 

Hrvatsku već u nedjelju čeka Finska.

- Moramo se presložiti jer nas čeka zahtjevna utakmica. Veseli me ulazak u utakmicu i to je odlučilo. Zabili smo na vrijeme i dominirali 90 minuta - rekao je izbornik

Mario Mandžukić zabio je tri komada Kosovu.

- Cijelo vrijeme sam govorio da je Mandžo naša prva špica. Danas je to pokazao. Jako mi je drago zbog njega. Zabio je krasna tri gola - rekao je Čačić.

- Ova skupina je zahtjevna. To su pokazale prve utakmice. No vjerujem da će Hrvatska ovu ljestvicu vrlo brzo riješiti. Finska nije izgledala bajno protiv Kosova. No prije toga su imali utakmicu protiv Njemačke i tu su se istrošili - dodao je izbornik o našem sljedećem protivniku.

Finska je u našoj skupini izgubila kod Islanda 3-2. Turska i Ukrajina odigrale su 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • 07.10.2016.

    Nazalost ovi svi komentari su tipicni za nase ljude.Pobjedis 6-0 u gostima,nije dobro,nalazimo negativne stvari.Pobjedimo Španjolsku,nije dobro jer je to slucajno,Pobjedimo Tursku nije dobro jer je samo 1-0 i Luka je slucajno dao gol.Odigramo 1-1 s Turcima,nije dobro,treba mjenjati izbornika jer kako to da nismo pobijedili.Igramo prijateljsku utakmicu ,damo 10 golova,ni to nevalja jer zasto smo izabrali takvog protivnika.Pobjedimo Rusiju u gostima 3-1,e to nije dobro jer to je prijateljska utakmica.Uglavnom ,izgubili smo jednu utakmicu ,i to s 1-0 (znamo od koga i kako) odmah je reprezentacija prcija,treba smjeniti izbornika,rastjerati HNS ,ubiti Mamica i Sukera itd.Dakle cacic je izgubio 1 utakmicu,jednu igrao nerjeseno a ostale dobio i njega treba trenutno otjerati. Malo nas je,al smo govna

  • BDC 07.10.2016.

    Čekaj Čamiću.Posljednji gol dao protiv San Marina.I sada opet protiv protivnika koji je u istom rangu,što znači 5 liga u Evropi.I meni je drago za Manđzu ali nije ono u obrani bio Bonnci ili Chiellini.

  • listovača 07.10.2016.

    Smanji doživljaje,opet ćeš se načekati njegovih golova kada se počnu redati epke koje znaju igrati nogomet.Jučer si imao nevjerovatnu sreć da nisi primio ni jedan gol.Obrana ti je rijeđa i od švicarskog sira.Fincima utršajte barem tri komada bez primljenog i onda možeš nešto pričati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare