To je to što me zanima!

Čačić: Bod? Zadovoljan sam! Stvara se nemir da je prvenstvo trebalo biti gotovo prije 10 kola

Bilo je dosta grešaka u našoj igri, nismo bili precizni i točni, vidjelo se da su neki igrači umorni, Šutalo je igrao dvije utakmice, Ristovski isto, nemamo Perića, Petkovića, rekao je Čačić
Vidi originalni članak

Rezultat je realan, mi smo kroz dominaciju htjeli do bodova i golova, ali nismo uspjeli. Zasluge idu i domaćinina, koji su se organizirano branili i kroz kontre prijetili, dok smo mi teško stvarali prilike, rekao je Ante Čačić nakon remija Gorice i Dinama 1-1.

Dinamo je poveo nakon pola sata igre golom Ljubičića, ali u 85. minuti sjajnim je golom izjednačio Josip Mitrović.

- Trebali smo na njihovu obranu imati puno više individualnih rješenja i s bočnih pozicija. Primili smo eurogol, u Puli jedan, danas opet. Oni su imali šanse i nakon izjednačenja i moram biti zadovoljan s bodom. Bilo je dosta grešaka u našoj igri, nismo bili precizni i točni, vidjelo se da su neki igrači umorni, Šutalo je igrao dvije utakmice, Ristovski isto, nemamo Perića, Petkovića. Čestitke domaćinima na moralu, ne predaju se.

Postaju li vam gostovanja problem?

- Nije isto kada smo kompletni i kad nismo. Nadam se da nećemo primati ovakve eurogolove više. Uzeli smo bod, i dalje imamo solidnu zalihu, ali ne treba nam stres. Stvara se nemir da je prvenstvo trebalo biti gotovo prije 10 kola, a to je teško i nemoguće. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • SimonJosip 02.04.2023.

    MAKNITE ĆAČIČA

  • Mr. Spock 02.04.2023.

    Dinamo svakom klubu u HNL-u mora dati 3 gola!!! Stari konj ubija Ljubičića na beku, prekasno radi zamjene, taktički se pogubio, prvenstvo je odavno trebalo biti riješeno, a visit ćemo do zadnja 2 kola

  • Palmanova 02.04.2023.

    Bjelica vrati se,budi tehnicki direktor i trener.da haramo Europom kao kad si bio trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare