To je to što me zanima!

Čačić nakon kiksa ima problema s ozljedama: Šibenik? Opustiš se i dopustiš početničke greške

Na desnoj poziciji imamo Ristovskog i Moharramija, a lijevo su Perković i Ljubičić. Korektno smo popunjeni. Što se tiče napadača, tu su Menalo, Špikić i mali Rukavina
Vidi originalni članak

Nakon što je Šibenik šokirao Dinamo pobijedivši 2-1 na Šubićevcu u 25. kolu, 'modre' u srijedu s početkom u 17 satu čeka novo gostovanje, u Puli kod Istre 1961 na stadionu Aldo Drosina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo će u zaostaloj utakmici 12. kola pokušati popraviti dojam, a trener Ante Čačić osvrnuo se na poraz u Šibeniku. 

- Utakmica protiv Istre uvijek je teška i bit će i sada, ali svaka je. Potvrda toga je susret u Šibeniku. Malo se opustiš i dopustiš početničke greške zbog čega te protivnik kazni - kazao je pa prokomentirao protivnika: 

- Istra je respektabilna momčad i igra dobro. U Maksimiru je bilo tijesno (1-0). Ovo je nova utakmica i značajna. Bodovi bi nam povećali razliku na tablici te ćemo učiniti sve kako bismo ih osvojili.

Koga možemo očekivati u prvih 11?

- Imamo poteškoće u igračkom kadru. Theophile neće ni putovati. Ujutro ćemo vidjeti kakva će biti situacija s Ivanušecom i Šutalom. Perić je propustio utakmicu u Šibeniku, ali vjerujem da će biti sve OK s njim. Boško Šutalo još uvijek nije u kadru.  Morat ćemo biti strpljiviji s njime - kazao je. 

Što je sa zadnjom linijom ako se u obzir uzmu izostanci?

- Perić je tu, a vidjet ćemo hoće li krenuti Šutalo. Na desnoj poziciji imamo Ristovskog i Moharramija, a lijevo su Perković i Ljubičić. Mislim da smo tu korektno popunjeni. Što se tiče napadača, Ivanušec je bio u formi i on nam je nedostajao, ali držim da imamo igrača. Tu su Menalo, Špikić i mali Rukavina koji čeka svoju priliku. Atmosfera je u svlačionici dobra i nadam se dobroj utakmici - zaključio je Čačić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Oršić Bog nogometa 14.03.2023.

    Poklanjamo Cacica ajdugu

  • 14.03.2023.

    Teško da dinamo sad u tjedan dana moze dobit i Istru i Rijeku ,pogotovo Rijeku koja je u naletu. Jakirović je odradio vraški posao. Čačić je blizu odlaska. 

  • ZG - KAJ 14.03.2023.

    Čačiću, igrači su te počeli bojkotirati ko Hajdukovi Leku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare