Obavijesti

Sport

Komentari 435

VIDEO Šibenik nakon 13 godina dobio Dinamo kod kuće! 'Modri' teško bez Ademija i Ivanušeca

VIDEO Šibenik nakon 13 godina dobio Dinamo kod kuće! 'Modri' teško bez Ademija i Ivanušeca
10

Dinamo je teško stvarao prilike protiv Šibenika bez Ademija, Ivanušeca i Perića, inače trojice prvotimaca. Gosti su zabili dva brza gola krajem prvog poluvremena, a 'modrima' nije pomogao ni gol Ristovskog za 2-1

Nogometaši Šibenika osvojili su tri velika boda u borbi za ostanak svladavši na Šubićevcu vodeći Dinamo sa 2-1 (2-0) u susretu 25. kola HNL-a.

Šibenik: Mislav Matić pogodio za 2:0 protiv GNK Dinamo

Šibenčani su do velike prednosti od 2-0 stigli pred kraj prvog poluvremena golovima Mislava Matića u 40. i Ivana Dolčeka 42. minuti, dok je u nastavku Stefan Ristovski smanjio na konačnih 2-1 u 64. minuti.

U prvom poluvremenu suparnici su bili ravnopravni, a nakon nekoliko neiskorištenih situacija s obje strane Šibenčani su u manje od dvije minute dva puta pronašli put do mreže koju je čuvao Livaković.

U 40. minuti Arai je hitrim korakom krenuo ka gostujućim vratima, Baturina ga je zaustavio prekršajem na 40-ak metara od gola. Uslijedio je ubačaj na 10-ak metara od gola, lopta je nakon nekoliko odbijanja pala pred nogu Matiću koji je preciznim prizemnim udarcem pogodio sam donji lijevi kut suparničkog gola.

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL

Netom što se krenulo s centra, Mišić je nonšalantno vraćao loptu prema svojim obrambenim igračima, to dodavanje presjekao je Dolček i krenuo sam prema Livakoviću te ga rutinski svladao.

Šibenik se branio, Dinamo napadao

Šibenik se u nastavku ograničio na obranu vodstva, a uvjerljvo vodeći sastav domaćeg prvenstva se pokušao spasiti tek drugog poraza u sezoni. Kada je Ristovski u 64. minuti bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kuta Bulata i smanjio na 2-1 činilo se kako je na pravom putu, no do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao te su domaći uspjeli upisati prvu pobjedu protiv Dinama na Šubićevcu nakon 13 godina.

Deveti Šibenik sada ima 23 boda, sedam više od posljednje Gorice, dok je Dinamo ostao na 56 bodova, 12 više od drugog Hajduka.

VIDEO GOLOVA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Šibenik - Dinamo, 25. kolo HNL-a 18.10 sati , Šubićevac, Šibenik
Šibenik
Matić 40', Dolček 42'
2 : 1
Dinamo
Ristovski 62'
Sortiranje događaja
90+5'

Utakmica je gotova! Šibenik je pobijedio s 2-1.

90+4'

Žuti karton za Perića.

90'

Četiri minute sudačke nadoknade.

88'

Rogić je obranio udarac glavom Menala, koji je ušao u 85. minuti umjesto Bočkaja.

86'

Gurlica je imao dobru priliku, ali promašio je gol.

Komentari 435