To je to što me zanima!

Ante Čačić ne računa na Ademija na gostovanju u Šibeniku!?

Šibenik se bori za ostanak u ligi, doveo je dosta igrača, a vegetacija nije u punom jeku pa ne očekujem bajan travnjak, najavio je Čačić ne pojašnjavajući zašto kapetan koji odlazi u Kinu nije u kadru
Vidi originalni članak

Ante Čačić (69) najavio je 25. kolo HNL-a i time barem malo skrenuo pažnju na sportske aktivnosti u Dinamu. 'Modri' putuju u Šibenik na gostovanje na Šubićevcu, a tamo neće moći računati na kapetana Arijana Ademija.

Iza Dinama je naporni tjedan. Zagrebačka momčad izborila je polufinale Hrvatskog kupa pobjedom protiv Lokomotive, a u nedjelju su igrali derbi protiv Osijeka. Kapetan 'modrih' još ne pakira kofere za Kinu, tako da je razlog njegovog izbivanja još uvijek nepoznat.

- Nakon napornog tjedna imali smo dva dana odmora. Imamo problema, Ademi neće biti za utakmicu, male poteškoće osjećaju Perić i Ivanušec. Vidjet ćemo nakon ovog treninga hoće li biti sposobni za utakmicu, a svi su ostali sposobni - rekao je Čačić.

O reprezentaciji

Čačić je komentirao i najnoviji popis reprezentativaca Zlatka Dalića. Na njemu su Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Bruno Petković. Pretpoziv je prvi put dobio i Dario Špikić.

STOJKO MAMIĆ Tko je treći brat Mamić: Vikao na skupštini Dinama, bio veliki talent dok je igrao za Hajduk NAKON FIJASKA Tko sad vodi Dinamo? Ova će trojka odlučivati o budućnosti

- Veseli me što se Ivanušec, koji je bio stalni član A-vrste, vratio u reprezentaciju. To govori da svaki igrač svojom zaslugom dobije što mu pripada. Svakako nas veseli što je pretpoziv dobio i Špikić. On je igrač koji je skrenuo na sebe pozornost u zadnjoj polusezoni. Igra dobro, svaki igrač koji iskoči na takav način je zadovoljstvo klubu - rekao je Čačić.

Očekuje dobar Šibenik

Strateg Dinama očekuje teško gostovanje na Šubićevcu.

- Teško gostovanje, Šibenik se bori za ostanak u ligi, doveo je dosta igrača, cijelo proljeće igra kvalitetno. To je dobar i motivirani domaćin, vegetacija nije u punom jeku pa ne očekujem bajan travnjak. Naša intencija je uvijek tražiti tri boda i predstaviti se u najboljem svijetlu. Ako će biti tako, bit ću zadovoljan - dodao je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • KEŠŠ 10.03.2023.

    KIša, bura, težak teren i pobjeda Šibenika.

  • peroprco 10.03.2023.

    Čačić kreće odbrambeno 5-4-1,treba čuvati rezultat

  • mlisac 10.03.2023.

    daj ga potjerate, Dinamo je prvi samo zato jer su drugi klubovi katadtrofa. Dinamo igra katrastrofalno, a on mijenja u 80 minuti,

Komentiraj...
Vidi sve komentare