Obavijesti

Sport

Komentari 39

Ante Čačić ne računa na Ademija na gostovanju u Šibeniku!?

Ante Čačić ne računa na Ademija na gostovanju u Šibeniku!?
4

Šibenik se bori za ostanak u ligi, doveo je dosta igrača, a vegetacija nije u punom jeku pa ne očekujem bajan travnjak, najavio je Čačić ne pojašnjavajući zašto kapetan koji odlazi u Kinu nije u kadru

VIDEO

Ante Čačić (69) najavio je 25. kolo HNL-a i time barem malo skrenuo pažnju na sportske aktivnosti u Dinamu. 'Modri' putuju u Šibenik na gostovanje na Šubićevcu, a tamo neće moći računati na kapetana Arijana Ademija.

Dinamo uvjerljiv, na poluvremenu vodi 3:0

Iza Dinama je naporni tjedan. Zagrebačka momčad izborila je polufinale Hrvatskog kupa pobjedom protiv Lokomotive, a u nedjelju su igrali derbi protiv Osijeka. Kapetan 'modrih' još ne pakira kofere za Kinu, tako da je razlog njegovog izbivanja još uvijek nepoznat.

- Nakon napornog tjedna imali smo dva dana odmora. Imamo problema, Ademi neće biti za utakmicu, male poteškoće osjećaju Perić i Ivanušec. Vidjet ćemo nakon ovog treninga hoće li biti sposobni za utakmicu, a svi su ostali sposobni - rekao je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek  odigrali 1-1

O reprezentaciji

Čačić je komentirao i najnoviji popis reprezentativaca Zlatka Dalića. Na njemu su Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Bruno Petković. Pretpoziv je prvi put dobio i Dario Špikić.

Tko je treći brat Mamić: Vikao na skupštini Dinama, bio veliki talent dok je igrao za Hajduk
Tko je treći brat Mamić: Vikao na skupštini Dinama, bio veliki talent dok je igrao za Hajduk
Tko sad vodi Dinamo? Ova će trojka odlučivati o budućnosti
Tko sad vodi Dinamo? Ova će trojka odlučivati o budućnosti

- Veseli me što se Ivanušec, koji je bio stalni član A-vrste, vratio u reprezentaciju. To govori da svaki igrač svojom zaslugom dobije što mu pripada. Svakako nas veseli što je pretpoziv dobio i Špikić. On je igrač koji je skrenuo na sebe pozornost u zadnjoj polusezoni. Igra dobro, svaki igrač koji iskoči na takav način je zadovoljstvo klubu - rekao je Čačić.

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva u 1/4 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa

Očekuje dobar Šibenik

Strateg Dinama očekuje teško gostovanje na Šubićevcu.

- Teško gostovanje, Šibenik se bori za ostanak u ligi, doveo je dosta igrača, cijelo proljeće igra kvalitetno. To je dobar i motivirani domaćin, vegetacija nije u punom jeku pa ne očekujem bajan travnjak. Naša intencija je uvijek tražiti tri boda i predstaviti se u najboljem svijetlu. Ako će biti tako, bit ću zadovoljan - dodao je Čačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu