To je to što me zanima!

'Čačićev' Anži uzeo Čeha Vrbu: Jarolim preuzeo reprezentaciju

Češka je na Euru u Francuskoj zauzela posljednje, četvrto mjesto u skupini D sa samo jednim osvojenim bodom, 2-2 remijem protiv Hrvatske u St. Etienneu
Vidi originalni članak

Češki nogometni savez za novoga je izbornika imenovao Karela Jarolima (59), on će na toj dužnosti zamijeniti Pavela Vrbu koji je nakon neuspješnog nastupa na Euru u Francuskoj odlučio preuzeti treniranje ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale.

Češka je na Euru u Francuskoj zauzela posljednje, četvrto mjesto u skupini D sa samo jednim osvojenim bodom, 2-2 remijem protiv Hrvatske. U preostala dva dvoboja Češka je izgubila sa 0-1 od Španjolske i 0-2 od Turske. 

Jarolim, koji je tijekom igračke karijere bio reprezentativac Čehoslovačke, ima dugogodišnje iskustvo u vođenju čeških i slovačkih klubova, a radio je i na Bliskom istoku, u Saudijskoj Arabiji i UAE-u, dok mu je posljednji posao bio vođenje Mlade Boleslavi.

Vodstvo Saveza u zadatak mu je dalo izgradnju nove momčadi koja bi bila konkurentna u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Češka će u kvalifikacijama igrati u skupini C s Njemačkom, Sjevernom Irskom, Norveškom, Azerbajdžanom i San Marinom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare