To je to što me zanima!

Caktaš izazvao dramu! Rusi će ga tužiti, otišao je bez dozvole

Caktaš je u Rubinu igrao od 2016. godine kada su ga Rusi kupili od Hajduka za milijun eura. Nakon Caktaševih izjava pojavile su se nagađanja da bi se mogao vratiti u Hajduk
Vidi originalni članak

Nakon što je prije nekoliko dana napustio pripreme Rubina, Mijo Caktaš je izjavio da je raskinuo ugovor s ruskim klubom i da je slobodan igrač. Međutim, sada se oglasio i klub iz Kazana s tvrdnjama da je Caktaš otišao s priprema bez dopuštenja te da pripremaju tužbu protiv njega.

- Situacija za klub nije laka i ugodna. Mijo Caktaš je, najvjerojatnije pod utjecajem svog agenta, napustio pripreme kluba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pismeno navodeći da su razlog tome kašnjenja u isplati plaća. Određena dugovanja prema njemu postoje, ali ona nisu dovoljno velika da bi imao pravo na jednostrani raskid ugovora. Caktaš usprkos tome nije promijenio svoju odluku i ustrajan je da dobije jednostrani raskid. Sad problem prelazi kod pravnika, a mi ćemo braniti interese kluba u ovom slučaju - poručio je generalni direktor kluba Rustam Sajahov Business Onlineu.

Caktaš je u Rubinu igrao od 2016. godine kada su ga Rusi kupili od Hajduka za milijun eura. Nakon Caktaševih izjava pojavile su se nagađanja da bi se mogao vratiti u Hajduk, a talijanskim medijima se pojavila informacija da je za njega zainteresiran i Torino.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Batina No1 18.01.2018.

    Jel to onaj Mijo kojeg se zvalo u Reprezentaciju za 2 utakmice samo zato da se proda?

  • mestar 18.01.2018.

    E, moj Mijo to samo prolazi na brdovitom balkanu.Tko te je god savijetovao da napustis bez dozvole nije ti dao pametan savijet.

  • 104u 18.01.2018.

    a nie ti to ajduk sinko

Komentiraj...
Vidi sve komentare