To je to što me zanima!

Čale nadomak Bundeslige: Schalke priprema ponudu

Turski mediji pišu da Schalke priprema službenu ponudu za Trabzonsporovog Hrvoja Čalu koji bi došao kao zamjena za gruzijskog talenta Keniaja
Vidi originalni članak

Schalke priprema službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca Hrvoja Čalu koji trenutno kruh zarađuje u Trabzonsporu. Turski mediji pišu da čelnike Trabzona ne zanima novac već mlada gruzijska zvijezda 19-godišnji Levan Kenia koji je već skupio 18 nastupa za A reprezentaciju. Turski i njemački klub dogovorili bi razmjenu dvojice igrača, a Schalke bi mogao izdvojiti 3,5 milijuna eura ako se gleda čaleova vrijednost na Transferamarktu. Čale je u ljeto 2008. stigao iz Dinama za 2,2 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lutomar 04.04.2010.

    Niš ja više ne kužim??? U Dinamu debelo ispod prosjeka....da ne kažemo loš......a sada Bundesliga?????

  • jancica 04.04.2010.

    pa ljudi nije magath glup valjda!!!najbolji njemacki trener i buduci izbornik!!!legenda i car!!!da je nama jedan takav j..... ´bi svima jeza!!!molite boga da je to istina,jer ce od caleta napraviti masinu,najboljeg hrvatskog beka ikada..bog nam je nazalost svjedok da beka nazalost nemamo..zato cale idi,magath ce te dovest u red,ko i cajkasa rakitica!puno srece!!

  • absinthium1988 04.04.2010.

    svim dobar samo dinamu nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare