To je to što me zanima!

Calello na pripreme, a Slepička na posudbu u Greuther Fürth

On je dio momčadi i ide s nama na pripreme jer još nije našao klub. Možete misliti što hoćete, ali ja ga nisam amnestirao, još uvijek je na transfer listi, grmio je Vaha
Vidi originalni članak

Evo ga, Šime je došao s nama, ali sad će sjesti u drugi avion i odletjeti u London. Beći će za transfer dati 15 posto, našalio se Vahid Halilhodžić, trener Dinama nakon što je njegova momčad došla na Pleso, a Vrsljako dodao:

- Ne, ne treneru, moram mu dati 25 posto. 

Možete misliti što hoćete, ali ja ga nisam amnestirao, još uvijek je na transfer listi

Atmosfera je bila dobra, nasmijan je bio čak i Adrian Calello. Iako je najavio da ga neće voditi na pripreme i da si može tražiti novi klub, Vaha je ipak 'pomilovao' Argentinca.

- On je dio momčadi i ide s nama na pripreme jer još nije našao klub. Možete misliti što hoćete, ali ja ga nisam amnestirao, još uvijek je na transfer listi - oštro je reagirao Halilhodžić.

Na Dinamova trenera su izgleda utjecala braća Mamić koja ne žele ostati bez igrača kojeg su platili dva milijuna dolara. 

- Čuo sam jutros da smo se Zdravko i ja posvađali oko Calella i samo sam se nasmijao. Izgleda da ima puno 'udbaša' koji traže probleme tamo gdje ih nema - komentirao je Vaha svoju navodnu svađu s izvršnim dopredsjednikom.

Nakon Etta koji je otišao u grčki PAOK, novi klub je pronašao i češki napadač Miroslav Slepička. Slepi je u Njemačkoj gdje bi idućih šest mjeseci trebao igrati za drugoligaša Greuther Fürth, u kojem je dio karijere proveo i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

S Dinamom su čarterom u Tursku otputovali Inter, Lokomotiva i Varaždin. Hrvatski će prvak u Beleku boraviti dva tjedna i odigrati četiri prijateljske utakmice, a prvu protiv Bate Borisova iz Bjelorusije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 11 BILI 28.01.2011.

    sad ce slepi napokon moci nositi na ledjima svoje pravo prezime.

  • alen_dinamovac 28.01.2011.

    Nije mi jasno zašto novinari konstantno podrivaju Dinamo. Ako nemate pisati nešto istinito pa makar to bilo i loše po Dinamo,nemojte plasirati laži i besmislice radi podizanja naklade svojih novina. Sad mi je potpuno razumljivo zašto Mamič OTKAČI u razgovoru sa našim POŠTENIM I NEVINIM novinarima. Ostavite DINAMO na miru! HVALA!!!!!!!

  • stef_mrcina 28.01.2011.

    Vaha kaže: "On je dio momčadi i ide s nama na pripreme jer još nije našao klub. Možete misliti što hoćete, ali ja ga nisam amnestirao, još uvijek je na transfer listi" - a na to pametni novinar zaključi: "Na Dinamova trenera su izgleda utjecala braća Mamić koja ne žele ostati bez igrača kojeg su platili dva milijuna dolara." Hahahahahaha, svašta, lijepo čovjek kaže da se ovog odrekao, ali pošto nisu našli žrtvu gdje će ga uvaljat, ide na pripreme, a ne zato kaj su to Mamići rekli. Pa šta bi Vaha skupo plaćenog igrača trebao ostavit u ZG-u da trune i prima plaću? Pa normalno da ga vodi da ovaj obavlja posao za koji je jako dobro (i previše) plaćen... Vidi se kako bi naši novinari najviše htjeli svađu Mamića i Halilhodžića, jer onda imaju BOMBA priču! E pa od svađe ništa, nažite si drugu zanimaciju piskarala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare