To je to što me zanima!

Ćamilu u suzama izveli s terena: Propalo joj koljeno, vrisnula od boli! Već ga je dvaput operirala

Za desetak dana, 3. ožujka, hrvatske rukometašice igraju u Koprivnici protiv Francuske u trećem kolu kvalifikacija za Euro. Izvjesno ne i s Ćamilom, koja je prije tjedan dana zabila 10 golova Odenseu u LP-u
Vidi originalni članak

Bolan krik, suze... U pravilu znak da se dogodilo nešto ozbiljno. U desetoj minuti utakmice rukometne Lige prvakinja između CSKA-a i Metza (27-26) Ćamili Mičijević propalo je desno koljeno i... Za nju kraj utakmice.

Ivana Kapitanović zajedno s liječnikom pomogla joj je da odšepa s terena, gdje je našoj uvijek veseloj Ćamili sada trebala svaka riječ utjehe. Jer, isto to koljeno operirala je već dva puta kada su joj pucali prednji križni ligamenti.

Pa nije valjda i treći?! Srećom...

- Liječnici su ustanovili da nije došlo do kompletne rupture križnih ligamenata koljena, ali jest do velikog istegnuća. I najmanje oštećenje na njenom koljenu veliki je problem, s obzirom da ga je već dva puta operirala - poručili su iz francuskog kluba čijim bi se treninzima Ćamila vratiti već početkom sljedećeg mjeseca.

- Sada je važno da krenemo s tretmanom, kako bi se u budućnosti izbjegla nova operacija. Ako sve bude kako treba i kako očekujemo, Ćamila će se za deset dana vratiti na teren.

KVALIFIKACIJE ZA EURO 'Kraljice šoka' u akciji: Šoštarić objavio popis za Francusku

A otprilike baš za desetak dana, 3. ožujka, hrvatske rukometašice igraju u Koprivnici protiv Francuske u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Izvjesno, očito, ne i s Ćamilom, u optimističnom raspletu eventualno da tri dana kasnije u Francuskoj. Na SP-u ju je eliminirao korona virus, sada ozljeda... A prije tjedan dana Odenseu je zabila 10 golova.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Stojan NEUM 22.02.2022.

    Brz oporavak u inat tvojim Mostarcima zbog likovanja jer braniš boje naše 🇭🇷 ✌️

  • Deki BMW_559 22.02.2022.

    Kraljice šoka...

  • Aguero1993 22.02.2022.

    Prava Hrvatica

Komentiraj...
Vidi sve komentare