To je to što me zanima!

Campbell navijačima: Ne idite na Euro, vratit ćete se u lijesu!

Ostanite kući, gledajte Euro na televiziji. Nemojte riskirati, inače bi se mogli vratiti kući u lijesovima. Euro u Poljskoj i Ukrajini je greška, poručio je Sol Campbell
Vidi originalni članak

Bivši stoper Tottenhama, Arsenala i engleske nogometne reprezentacije Sol Campbell (37) odaslao je upozoranje engleskim navijačima koji su planirali ići bodriti boje "Tri lava" na Euro u Ukrajinu i Poljsku.

- Ostanite kući, gledajte Euro na televiziji. Nemojte riskirati, inače bi se mogli vratiti kući u lijesovima. Mislim da su pogriješili (što su dodijelili Euro Ukrajini i Poljskoj, op.a.), jer ono što su trebali reći je da riješe svoje vlastite probleme prije turnira. Ne zaslužujete tako prestižni turnir u svojoj zemlji dok ne riješite svoje probleme - poručio je vlasnik 73 nastupa u reprezentativnom dresu Engleske za BBC-ovu Panoramu.

Campbell smatra da engleskim navijačima u Ukrajini i Poljskoj prijeti preveliki rizik od nasilja i rasizma, te zemlje smatra općenito nesigurnima.

Već ranije obitelji nekolicine engleskih tamnoputih reprezentativaca poput Thea Walcotta, Joleona Lescotta i Alexa Oxlade-Chamberlaina kazale su da nemaju namjera putovati na Euro navevši kao glavni razlog strah od mogućeg rasističkog zlostavljanja.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • davorg 28.05.2012.

    .....kaze crnac

  • arsenalllllll 28.05.2012.

    kolko ja znam crnci dolaze iz afrike, prema tome: sto oni rade na EP-u? naporni su vise sa tim rasizmom..

  • drevna 28.05.2012.

    kad se već englez javio , onda evo nekoliko činjenica: engleska domovina teorije o arijevskoj rasi , tamo nastao skinheads movement,,u Londonu Marx i Engels išli na ponoćne sotonske mise ,pa došli na ideju o komunizmu , masonerija, a da ne govorim o engleskoj oligarhiji i njihovoj bolesnoj želji da vladaju svijetom .Uglavnom sva sranja su krenula iz te proklete zemlje , i oni sada nama da prodaju pamet, fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare