To je to što me zanima!

Capello će uskoro pozvati Beckhama u reprezentaciju

Zvat ću Davida Beckhama vrlo brzo. Znam ga iz Madrida dok sam trenirao Real i znam kako je sjajan dečko i pravi nogometaš, rekao je Capello
Vidi originalni članak

Engleski izbornik Fabio Capello izjavio je da će uskoro pozvati Davida Beckhama u reprezentaciju. Bivši kapetan "Gordog Albiona" ima 99 nastupa za Englesku. Mnogi su vjerovali da će Capello pozvati Becksa već za utakmicu protiv Švicarske, ali se to nije dogodilo.
David je sam nekoliko dana poslije izjavljivao da je to u redu jer ionako nije spreman i da bi to bilo nepravedno prema ostalim igračima.
Capello je pak rekao da su ga njegovi pomoćnici pratili za taj susret, ali da nije bio u optimalnom fizičkom stanju i da ga nije bilo logično forsirati.
- Zvat ću Beckhama u reprezentaciju vrlo brzo. Znam ga iz Madrida dok sam trenirao Real i znam kako je sjajan dečko i pravi nogometaš - obećao je bivši trener Real Madrida.
Los Angeles Galaxy igra 15. ožujka protiv Dallasa i tamo će ga gledati Capellov pomoćnik Franco Baldini. Engelska sljedeću utakmicu igra protiv Francuske krajem ožujka i ukoliko David bude dobro odigrao protiv Dallasa, bit će u krugu kandidata za nastup.
Becham bi se svojim stotim nastupom u reprezenatciji pridružio legendama engleskog nogometa Peteru Shiltonu, Bobbyju Mooreu, Sir Bobbyju Charltonu i Billyju Wrightu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cro-Wolf 06.03.2008.

    daj zovi i mene u reprezentaciju.... možda bi Englezi onda bolje igrali, jer su svi glumci

Komentiraj...
Vidi sve komentare