Obavijesti

Sport

Komentari 1

Capello će uskoro pozvati Beckhama u reprezentaciju

Capello će uskoro pozvati Beckhama u reprezentaciju
1

Zvat ću Davida Beckhama vrlo brzo. Znam ga iz Madrida dok sam trenirao Real i znam kako je sjajan dečko i pravi nogometaš, rekao je Capello

VIDEO

Engleski izbornik Fabio Capello izjavio je da će uskoro pozvati Davida Beckhama u reprezentaciju. Bivši kapetan "Gordog Albiona" ima 99 nastupa za Englesku. Mnogi su vjerovali da će Capello pozvati Becksa već za utakmicu protiv Švicarske, ali se to nije dogodilo.
David je sam nekoliko dana poslije izjavljivao da je to u redu jer ionako nije spreman i da bi to bilo nepravedno prema ostalim igračima.
Capello je pak rekao da su ga njegovi pomoćnici pratili za taj susret, ali da nije bio u optimalnom fizičkom stanju i da ga nije bilo logično forsirati.
- Zvat ću Beckhama u reprezentaciju vrlo brzo. Znam ga iz Madrida dok sam trenirao Real i znam kako je sjajan dečko i pravi nogometaš - obećao je bivši trener Real Madrida.
Los Angeles Galaxy igra 15. ožujka protiv Dallasa i tamo će ga gledati Capellov pomoćnik Franco Baldini. Engelska sljedeću utakmicu igra protiv Francuske krajem ožujka i ukoliko David bude dobro odigrao protiv Dallasa, bit će u krugu kandidata za nastup.
Becham bi se svojim stotim nastupom u reprezenatciji pridružio legendama engleskog nogometa Peteru Shiltonu, Bobbyju Mooreu, Sir Bobbyju Charltonu i Billyju Wrightu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana