To je to što me zanima!

Čari izolacije: Vieri je u mjesec dana 'nabacio' 11 kilograma...

Bivši talijanski nogometaš Christian Vieri (46) vodi borbu mnogih ljudi u karanteni zbog pandemije korona virusa. Malo se kreće, a jede previše te se u samo 30 dana udebljao 11 kilograma
Vidi originalni članak

Hrana je tako blizu, tjelesne aktivnosti je sve manje i ako malo ne pripazite - kilogrami će se jako lako 'uhvatiti'. Zna to dobro i Christian 'Bobo' Vieri (46) koji je nakon nogometne karijere imao problema s kilogramima, pa je neko vrijeme uspio održavati željeno stanje na vagi, ali sad je opet prekardašio.

- Ovaj period nimalo nije lagan. Već sam mjesec dana kod kuće i pokušavam što kvalitetnije provoditi vrijeme s obitelji. Međutim, udebljao sam se i imam 106 kilograma. Debljam se svaki dan - požalio se Vieri. 

Tako je 'Bobo' za samo 30 dana uspio nabaciti 11 kilograma, a sigurno će mu trebati više od 30 dana da sa sebe skine taj teret. No, prvo se treba pokrenuti...

- Kada bih se mogao vratiti na 95 kilograma bilo bi fenomenalno, ali trebao bih na dijetu i mnogo više vježbati. Trenutno sam poprilično lijen - iskreno će Vieri.

POGLEDAJTE PORUKU PODRŠKE DOMINIKA LIVAKOVIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na teren se više neće vraćati, barem ne kao igrač, ali 'Bobo' će imati posla kad sve ovo završi...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare