To je to što me zanima!

Čari života u Hollywoodu: Biuk čavrljao s glumačkom zvijezdom

Poraz nije bio bolan za Biuka jer je njegova momčad zbog pobjede u prvoj utakmici prošla dalje, a imao je priliku upoznati poznatog glumca
Vidi originalni članak

Nakon gola u MLS-u protiv New England Revolutiona u pobjedi 4-0, Stipe Biuk (20) je u dresu Los Angeles FC-a nastupio i u CONCACAF Ligi prvaka u porazu od kostarikanskog Alajuelensea (2-1). Odigrao je Stipe svih 90 minuta, a njegova je momčad ipak prošla u četvrtfinale jer su u prvoj utakmici pobijedili 3-0.

IMAO ZAPAŽENU ULOGU VIDEO Biuk zabio prvi gol u MLS ligi, gledao ga je i Ivica Zubac!

U nastavku će natjecanja igrati protiv Vancouver Whitecapsa iz Kanade koji su u osmini finala bili bolji od Real Espane iz Hondurasa s 5-0 u dvije utakmice. Tad će se Stipe zabavljati na terenu, a od dolaska u Hollywood, ima i priliku upoznati neke ljude koje je dosad gledao samo na televiziji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među njima je i poznati glumac Owen Wilson (54) s kojim se bivši nogometaš Hajduka fotografirao pa razmijenio nekoliko rečenica.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dalmatinski 18.03.2023.

    Biuk vrime je

  • VAŠ HAJDUK 18.03.2023.

    Na doping test s njim !!

  • Oršić Bog nogometa 18.03.2023.

    Pijuk prical Owenu kak ga je letva ucil padati u sesnaestercu i iznuditi nepostojeci penal. Owen nemre vjerovati kakav je pijuk glumac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare